Notícies més llegides





El Ripollès


Ripoll

Descens de l'Atur, a Ripoll, durant el mes de setembre

El Ripollès  -  22/10/2019  -  22:37

L'Ajuntament de Ripoll celebra aquestes dades i es compromet a seguir treballant per afavorir la inserció laboral de les persones desocupades i fomentar la creació d'ocupació




Pel que fa a l'atur d'aquest passat mes de setembre, el nombre de parats a Ripoll se situa en 426 persones, dels quals 185 són homes i 241 dones. Xifres que mostren una baixada d'11 persones respecte al mes d'agost i una evolució positiva respecte fa un any en la mateixa data, que se situava en 460 persones aturades, com es pot veure en el gràfic adjunt.

D'aquestes la franja d'edat menys afectada per l'atur són menors de 25 anys amb un total de 30 persones. Seguidament ve la franja de 25 a 44 anys amb un total de 150 persones, i com a grup més afectat per l'atur aquest mes de juliol són les persones majors de 45 anys amb un total de 246 persones aturades.

Per sectors, el de serveis és a on trobem el número més gran de parats amb un total de 279 persones aturades, li segueix el sector industrial amb 88 persones, la construcció amb 29 persones, les persones sense cap treball anterior amb 22, i per últim l'agricultura amb un total de 8 persones.

L'Ajuntament de Ripoll celebra aquestes dades i es compromet a seguir treballant per afavorir la inserció laboral de les persones desocupades i fomentar la creació d'ocupació.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...