Notícies més llegides





Política


Girona

Guanyem Girona alerta que suspendre les activitats de La Copa sense oferir alternatives és un error

Política  -  22/10/2019  -  21:06

Consideren que la decisió és un càstig a tota la ciutadania




Des de Guanyem Girona no comparteixen l'anul·lació de totes les activitats de La Copa. Segons la formació entenem que no hi ha hagut voluntat per part del govern de trobar alternatives que assegurin les activitats d'oci nocturn al jovent i que la decisió és un càstig a la ciutadania. Anul·lar les barraques de La Copa implica acceptar una criminalització dels joves gironins i dels milers de veïns que han sortit pacíficament al carrer aquests darrers dies.

Alerten que en aquests moments ja s'estan gestant activitats d'oci alternatives que, degut a la suspensió total de les barraques i concerts de La Copa, quedaran fora de la supervisió municipal i, per tant ,sense la protecció que ofereixen els plans de seguretat establerts i que fa dècades que funcionen.

El partit Considera que hi ha alternatives que haguessin evitat una situació que no és satisfactòria pels gironins ni per les associacions organitzadores. Així ho han fet saber la gran majoria d'entitats que formen part de la comissió La Copa. Es podria haver plantejat un escenari on les activitats es descentralitzessin o que les barraques i els concerts de La Copa no coincidissin. Forçar que les barraques tanquessin a les 2 també hagués estat una opció preferible a l'actual. D'altra banda, a causa de la gravetat del moment, una altra opció podria haver estat suspendre totes les activitats de fires per respecte als presos i preses polítics i a les persones agredides i detingudes.

Cimera de ciutat

Reivindiquen la proposta de cimera de ciutat feta per Guanyem Girona en aquests moments d'excepcionalitat política. Decisions cabdals com la que s'ha pres avui necessita consensos amplis on tots els agents implicats puguin aportar-hi la seva visió. Advertim que no serà l'última decisió important que necessitarà un espai de debat per trobar solucions satisfactòries.

 


Autor: Redacció


#girona #guanyemgirona


#girona #guanyemgirona






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...