Notícies més llegides





Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona manté el gruix de la programació d'activitat de les Fires de Sant Narcís

Actualitat Girona  -  22/10/2019  -  20:37

S'anul·laran els concerts i les barraques de la Copa per motius de seguretat i tampoc no es faran els correfocs, la tronada de Festa Major ni els castells de vigília




L'Ajuntament de Girona mantindrà el gruix de la programació d'activitats de les Fires de Sant Narcís d'enguany. Tot i això, per motius de seguretat se suspendran els concerts i les barraques de la Copa i tampoc no es faran els dos correfocs previstos (el del dissabte 26 d'octubre, amb els Diables de l'Onyar, i el del dissabte 2 de novembre, amb els Trons de l'Onyar i el Petit Drac Major), la tronada de la Festa Major dels Quatre Rius (prevista per al dissabte 26 d'octubre a les 12 h) ni els castells de vigília (també previstos per al dissabte 26 d'octubre a les 18 h).

A més, els concerts de la Copeta es traslladaran a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol. Es tracta de les actuacions musicals de Reggae per Xics (26 d'octubre a les 12 h), Ramonets (1 de novembre a les 12 h) i Xiula (2 de novembre a les 12 h).

"Són uns moments excepcionals i hem hagut de prendre una decisió excepcional que no ens agrada, però que la prenem per responsabilitat i sentit comú atenent l'informe de la Policia Municipal que desaconsella la celebració dels concerts de la Copa per les aglomeracions de gent que s'hi produeixen", ha subratllat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

L'alcaldessa ha afegit que s'està estudiant la possibilitat de traslladar la majoria dels concerts previstos a la Copa a una data de propera de manera que els joves puguin tenir també la seva festa major encara que sigui fora de Sant Narcís. També s'està parlant amb les entitats perquè aquesta suspensió no els suposi cap perjudici econòmic.


Autor: Redacció


#girona #fires


#girona #fires






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...