Notícies més llegides



Motor


Fornells de la Selva

L'AdrenaLine de conduir un Mercedes arriba a Garatge Plana

Motor  -  16/10/2019  -  11:58

El concessionari i taller oficial a la demarcació de Girona, del 21 al 31 d'octubre, oferirà la possibilitat d'adquirir un Clase A, B o GLA amb l'AMG Line de regal


Mercedes

Mercedes



Poques coses hi ha més atraients que conduir un automòbil rabiosament esportiu de Mercedes-Benz. La famosa firma alemanya de l’estrella de tres punxes coneix prou bé els gustos dels seus (futurs) conductors i per això, del 21 al 31 d’octubre, impulsarà la campanya comercial AdrenaLine, una promoció que brindarà suculents avantatges als usuaris. 

En aquest sentit, els concessionaris oficials de Mercedes-Benz ofereixen l’atractiva AMG Line de regal amb l’adquisició d’un d’aquests models: un Clase A -o Clase A Sedán-, un Clase B o un GLA.  Una oferta única que a les comarques gironines només es podrà gaudir al concessionari i taller oficial de la marca, Garatge Plana. 

Ara bé, quines característiques té l’AMG Line? L’atribut més marcat i notori és la personalització que permet del vehicle, un fet que s’aconsegueix a través de la combinació dels elements propis de l’AMG amb els detalls de gran valor. El resultat? Un mix que accentua de manera notable l’esportivitat del cotxe. 

Aquest aspecte juvenil i trencador ja es pot observar des de l’exterior, on queda molt palpable, per exemple, amb una calandra del radiador que apareix en efecte diamant. No és l’únic canvi: les llantes d’aliatge AMG, el perfil aerodinàmic i els faldons davanters i del darrere de disseny esportiu refinen esportivitat per tots costats. A l’interior, d’altra banda, aquesta sensació queda palesa mitjançant els pedals i els diversos elements d’adorn en efecte carboni. 

Però per si no n’hi hagués prou, l’essència AMG també es fa evident en la mateixa conducció del vehicle. Així doncs, el tren de rodatge esportiu i el sistema de frens d’alt rendiment amb distintiu ‘Mercedes-Benz’ afavoreixen un comportament de marxa més àgil i, paral·lelament, també donen un aspecte més dinàmic al cotxe. 

Una empresa referent

Amb seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, Garatge Plana s’erigeix com un dels grans concessionaris de la firma alemanya a Catalunya. Des de fa més de setanta anys l’empresa treballa en el sector de l’automoció amb l’excel·lència com a leitmotiv, una condició que ha aconseguit, en gran part, a través d’un grup de treballadors -actualment més d’un centenar- plenament capacitats i grans coneixedors de la firma de la famosa estrella de tres punxes.


Autor: Redacció


#mercedes #garatgeplana


#mercedes #garatgeplana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...