Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Festa de Joventut a Platja d'Aro dissabte 19 d'octubre

Baix Empordà  -  16/10/2019  -  18:35

Tallers, skate, exhibició de ball, performance, festa fluor i Tour Els 40 Principals




Festa de Joventut dissabte 19 d'octubre (17-1.30 h) a la Plaça del Mil·lenari de Platja d'Aro, davant del Palau d'Esports i Congressos amb un ampli programa d'activitats gratuïtes per donar el tret de sortida al conjunt de propostes i serveis que ofereix i desenvolupa l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per a noies i nois de 14 al 29 anys: activitats de lleure, cursos, Punt d'Informació i de Salut Juvenil, servei l'orientació acadèmica i laboral, etc · facebook.com/pijplatjadaro · @joventutplatjadaro

Les activitats estan programades en diverses franges horàries: animació amb Percussió Ganxona, inflables, competició skate duels (Skateolics), campionat de Fornite, taller de malabars i materials reciclats, i ràdio en directe amb Som Reggae (17-20 h); exhibicions de ball (20-21 h); performance amb material reciclat (21-21.30 h); festa fluor amb dj's locals i Tour Els 40 Principals (21.30-1.30 h). Durant tota la festa hi haurà servei de bar (Colla de Carnaval Jove La Banda del Pati), estands de prevenció d'Energy Control, del PIJ, de conscienciació ecològica (Sloopy Tunas) i Punt Lila per una festa lliure d'agressions masclistes i LGBTUfòbiques.

Després de la seva estrena durant la Festa Major de Castell d'Aro, la celebració també comptarà amb un Punt Lila (21-1.30 h), impulsat per l'Ajuntament i que desenvoluparan psicòlogues del Grup Nut, especialitzades en violències masclistes, la intervenció en crisi i la perspectiva de gènere. L'acció pretén sensibilitzar i eradicar les situacions de violència sexista en el context de la festa amb l'objectiu de fomentar la igualtat i la no discriminació i lluitar contra la violència masclista. Una acció amb un protocol d'actuació i de funcionament consensuat conjuntament pel Grup Nut, Policia Local de Castell-Platja d'Aro, Cos de Mossos d'Esquadra i els serveis municipals de Benestar Social i Dinamització Comunitària.

Durant el curs escolar l'àrea de Joventut ofereix de manera permanent per als joves de 14 al 29 anys diverses propostes a l'entorn del Palau d'Esports i Congressos: Espai Jove d'oci i lleure (dilluns, dimecres i divendres 16-20 h), Espai Ayuke de participació tallers i activitats dirigides -on aquest octubre s'hi fan sessions de zumba i de cuina; i al novembre de defensa personal femenina- (dimarts i dijous 16-19 h), Punt d'Informació Juvenil (dilluns-divendres 10-13 h i 16-19 h), Espai Patata Brava d'estudi (dilluns-divendres 16-19 h), Punt Jove de Salut (sota demanda), I Ara Què? d'orientació acadèmica i No t'Aturis d'orientació laboral (en el marc del PIJ). Diversos d'aquests serveis d'assessorament també es desenvolupen directament en el marc de l'Institut Ridaura. També s'organitzen diverses activitats extraordinàries: sortida a Port Aventura (dissabte 26 d'octubre), Escape Room exterior (dijous 31 d'octubre), sortida a la neu (gener), curs de primers auxilis i sortida de tres dies (setmana santa 2020), sortida cultural (maig) i festa de fi de curs (juny). I totes els i les joves empadronats poden gaudir a partir dels 12 anys del Carnet Jove Municipal amb descomptes, ofertes i avantatges en diversos serveis i comerços de Castell-Platja d'Aro.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...