Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

Gran èxit de les originals desfilades a la Fashion Espai de l'Espai Gironès

+ Notícies  -  16/10/2019  -  16:19

La guanyadora del concurs de models és una noia de 15 anys de Girona, Sandra Torelló


Espai Gironès

Espai Gironès



Les primeres desfilades a la Fashion Espai, que tenen lloc en una original passarel·la situada a les escales mecàniques amb models professionals, han estat un gran èxit. Dissabte vinent, a les 18:00 i a les 19:30h, es duran a terme les darreres desfilades i abans el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, i la presentadora Elsa Anka faran entrega del premi del curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models. La guanyadora del concurs de models que es va dur a terme el 14 d'octubre ha estat Sandra Torelló, de 15 anys veïna de Girona, que rebrà el premi i participarà en la desfilada final de dissabte. Als càstings es van inscriure més de 200 persones i 10 van quedar finalistes.

La Fashion Espai es va inaugurar el 9 d'octubre a l'Espai Gironès com a gran aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector. Fins dissabte el Centre Comercial acull aquesta iniciativa, que també acosta als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern.

La Fashion Espai inclou també una exposició de fotos de l'arxiu de la revista Fashion&Arts. Totes les persones que es facin una foto amb les últimes tendències de moda dins el Centre Comercial podran optar a guanyar una subscripció a la revista.

D'altra banda, s'han programat tres masterclasses a la plaça del Foc de l'Espai que aniran càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres (@judiit.torres) que es va fer dijous 10 d'octubre; una altra de barba amb Carles Almagro (@CarlesAlmagro), ahir 15 d'octubre ( de les 18h a les 19h); i una d'estilisme amb Khaoula Boumaaza (@Absolutelykhaoula aquest dijous 17 d'octubre (de les 18h a les 19h).

A més, s'ofereixen dos tallers: un de menjar saludable amb l'influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos), avui dimecres 16 d'octubre (de les 18h a les 19h) a la plaça del Foc. El segon taller és d'esport amb el personal trainer Adrià Geli (@padhealth): el primer es va fer dissabte passat, i el proper el dissabte 19 d'octubre (a les 12h) a la plaça del Foc. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia al punt d'informació o al web www.espaigirones.com ja que l'aforament és limitat a 30 persones.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...