Notícies més llegides



Andorra


Andorra

Josep Maria Rossell participa en la Conferència de Ministres de Justícia del Consell d’Europa

Andorra  -  15/10/2019  -  15:16

En la seva intervenció, Josep Maria Rossell, ha destacat que els nous mitjans d’informació i de comunicació influeixen en la relació entre l’estat i els ciutadans com a eina per construir ciutats més obertes, transparents i representatives




El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, participa en la Conferència de Ministres de Justícia del Consell d’Europa que té lloc a Estrasburg avui i demà. La reunió ministerial, que es desenvolupa sota la presidència de França, debat sobre la justícia a Europa tenint en compte el desafiament que suposa la digitalització.

En la seva intervenció, Josep Maria Rossell, ha destacat que els nous mitjans d’informació i de comunicació influeixen en la relació entre l’estat i els ciutadans com a eina per construir ciutats més obertes, transparents i representatives. Així mateix, el ministre ha refermat la convicció del Govern en l’aplicació de les noves tecnologies per tal d’optimitzar i actualitzar els processos per tal de ser més eficaços.

El ministre també ha remarcat que, per tal d’aconseguir el compliment de l’objectiu de desenvolupament sostenible número 16, Pau, justícia i institucions solides, s’ha de treballar entre altres, en la consolidació d’un marc regulador que respongui als desafiaments de l’evolució tecnològica per tal d’eliminar les desigualtats i la discriminació per tal de promoure una govern juts i solidari, que afavoreixi un canvi cultural a les institucions públiques.  


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...