Notícies més llegides



Esports


Banyoles

Pol Gil i Mireia Belmonte guanyen la 76a Travessia a l'Estany de Banyoles

Esports  -  15/09/2019  -  14:52

Gairebé 2500 nedadors i nedadores han pres part de la sortida en les quatre modalitats diferents: petits, menors, homes i dones


Estel Batlle / GN

Estel Batlle / GN



Avui s'ha celebrat la 76a Travessia a l'Estany de Banyoles, en què prop de 2500 persones han nedat una de les quatre modalitats diferents de la prova: petits, menors, homes i dones. En el cas de les categories absolutes han estat 2.115 metres de distància de punta sud a punta nord de l'Estany. Pol Gil (UCAM) i Mireia Belmonte (UCAM) s'han proclamat campions d'aquesta 76a edició. En el cas de Belmonte és el tercer títol després d'aconseguir-ho els anys 2014 i 2011 i sosté el rècord aconseguit el 2014 de 24 minuts i 52 segons. En aquesta ocasió s'ha quedat ben a prop (24 minuts i 58 segons). Gil també ha obtingut el seu tercer triomf després dels anys 2015 i 2017) amb un temps de 23 minuts i 22 segons). Madeleine Gough (UCAM) i Jimena Pérez (CN Gredos San Diego) han completat el podi femení, mentre que Raul Santiago (Metropol) i Ferran Julià (CE Mediterrani) han estat segon i tercer en categoria masculina.

Resultats i premis de la 76a Travessia
La Travessia consta de diverses categories per edats i gènere i amb diferents distàncies i trofeus. A més cada participant ha rebut una medalla commemorativa. Aquests han estat els guanyadors i premiats de la 76a edició de la prova (enllaç al títol directe a la classificació. La resta de classificacions són:
Travessia general femenina i Travessia general masculina: recorregut de 2.115 metres amb sortida de la banda sud de l'estany i arribada a la banda nord, al paratge de Lió. Els premis en aquest cas són els següents (tant per masculí com per femení):

• 15 primers/es classificats/des de la classificació general.
• Guanyador/a Categoria Infantil i Campió/na provincial Infantil.
• Guanyador/a Categoria Junior i Campió/na provincial Júnior.
• Guanyador/a Categoria Absolut i Campió/na provincial Absolut.
• Guanyador/a de Categoria Màster 30, 40, 50, 60, 70 i 80; Màster provincial (+30) i Màster local (+30).
• Tres primers classificats/des locals: Infantil , Júnior i Absolut).

Travessia de menors (11 i 12 anys): recorregut de 1.000 metres amb sortida a la banda sud de l'estany i arribada a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. És conjunta per a nens i nenes i està reservada als nedadors i nedadores que compleixin els 11 i 12 anys aquest 2019. S'ha entregat trofeu als 5 primers classificats masculins i femenins i al campió i la campiona provincial. També, als tres primers classificats locals.
Travessia de petits (10 anys, cursa no cronometrada amb xip): Guanyador masculí: Martí Ortiz (UE Horta); Guanyadora femenina: Ona Rosell (CN Tarraco). Recorregut de 400 metres, amb sortida a l'altre costat de l'Estany, just davant per davant de les instal·lacions del Club i també conjunta masculina i femenina. Reservada als nedadors i nedadores que compleixin els 10 anys aquest 2019.

Trofeus Trofeu Miquel Masgrau "Paquel": (GEiEG) . Es concedeix al Club que ha classificat més nombre de nedadors a les travessies controlades informàticament.
Trofeu Llorenç Castañer i Viñas: (CN Mataró – CN Sant Andreu). Al Club que ha classificat en primer lloc a un equip de tres nedadors i/o tres nedadores.
Trofeu Dolors Feixas i Portella: (Ona Rosell i Martí Ortiz). Al primer classificat masculí i femení de la Travessia de Petits.
Trofeu David Moner: (UCAM Fuensanta). Al Club que classifiqui millor 3 nedadors i 3 nedadores conjuntament en les travessies general masculina i femenina.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...