Notícies més llegides



Andorra


Andorra

Quatre Quarts ofereix una actuació amb motiu de les Nits d'estiu als museus ruta d’Engordany

Andorra  -  22/08/2019  -  17:24

El dimarts 27 d’agost, a les 22 h, a la plaça d’Engordany, tindrà lloc l’actuació del quartet de gralles, Quatre Quarts




L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà— informa que el dimarts 27 d’agost, a les 22 h, a la plaça d’Engordany, tindrà lloc l’actuació del quartet de gralles, Quatre Quarts, amb motiu de les Nits d’estiu als museus (CAEE) i la ruta del camí hidroelèctric d'Engolasters, organitzada pel comú de la parròquia.

L’actuació s’emmarca en una doble activitat que començarà a les 20.30 h amb una passejada, que tindrà el punt de sortida en el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), per la memòria de l’Andorra de principi del segle XX, a partir de l’arquitectura tradicional conservada, i continuarà a les 22 h, a la plaça d’Engordany, amb l’actuació del quartet de gralles Quatre Quarts, formada per Jordi Mestres, gralla dolça; Jaume Aguza, gralla dolça; Pau Puig, gralla baixa, i Daniel Carbonell, gralla sub-baixa.

Segons Jordi Mestres, “Fa temps, l'aparició de la gralla baixa ens va obrir les portes a noves possibilitats, consolidant-se dins la formació de tres gralles i timbal, una formació versàtil tant per a carrer com per a concert. Però recentment el constructor Ton Munné ha creat la gralla sub-baixa i això ens obre noves possibilitats a les quals no ens hem pogut resistir a explorar. Dues gralles dolces, una baixa i una sub-baixa conformen una agrupació nova i inèdita que, per tant, està mancada d'un repertori propi. El quartet de corda o de saxos són agrupacions exitoses de la música clàssica i ens proporcionen molt material fàcilment arranjable per començar a experimentar amb la nostra nova formació. Els catalans diem les hores amb quarts, quatre quarts fan una hora i quatre musics un nou grup”.

Per assistir a l’activitat gratuïta, cal fer la reserva prèvia obligatòria al tel. (+376) 802 255 o a  centreart@e-e.ad.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...