Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot acollirà la final de la primera lliga Catalana de CrossTraining

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  11/07/2019  -  15:39

La fase inicial és l'única que tindrà lloc al camp de futbol del Morrot. La resta de la competició se celebrarà a la plaça de braus




El 3 de Novembre, vàrem iniciar la Prodivision League, la primera lliga Catalana de CrossTraining, entre afiliats a la marca Crossfit. Després de 8 mesos de lliga, amb més de 1000 atletes participants, de 89 boxes de Catalunya, aquest mes de juliol, arriba la gran final a Olot. Els 26, 27 i 28 de juliol, els millors atletes de cada categoria, arribaran a la capital de la Garrotxa per disputar la gran final de la Prodivision Games, per decidir qui és l'atleta més en forma de Catalunya.

A diferència d'altres competicions d'aquest esport, la Prodivision Games és l'única que s'accedeix a través d'unes classificatòries presencials. Per la gran final, s'ha buscat un format únic i innovador a "face to face" i eliminatòries per fases que prometen molt d'espectacle.

Tota la competició consta de 5 fases: la primera consta de 32 atletes participants de cada categoria. Passaran a la fase següent els que tinguin els millors resultats a les proves d'exercicis de Crossfit (que s'anomena WOD). Els wods no es donen a conèixer fins al dia abans i cada categoria té els seus pesos. Els 16 millors esportistes de cada categoria, arribaran a la 2a fase (vuitens de final) on també hauran de superar noves proves per avançar en la competició. Un total de 8 atletes participaran en la 3a fase. Només 4 passaran a les semifinals i dos es disputaran el títol.

La fase inicial és l'única que tindrà lloc al camp de futbol del Morrot. La resta de la competició se celebrarà a la plaça de braus en els horaris següents:

Dissabte 27 de juliol
Camp de futbol del Morrot
Prova criba - de 8h a 13:40h

Dissabte 27 a la Plaça de braus
Vuitens de final de 15:30 a 20h

Diumenge 28 Plaça de braus
Quarts de finals, semifinals i final de 8h a 19h
19h entrega de premis


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...