Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

L'Obra Social 'la Caixa' dóna suport a l'activitat tutelar de la Fundació Pere Mata

Tarragona  -  11/07/2019  -  12:58

L'objecte de la tutela és proporcionar un suport efectiu i estable a algú que ha mostrat la seva incapacitat de gestionar-se les activitats de la vida diària, la cobertura de les necessitats bàsiques, l'administració del seu patrimoni o la cura de la seva salut




L'Obra Social "la Caixa" ha renovat el seu suport a l'activitat tutelar de la Fundació Pere Mata, en un acte que ha estat presidit pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i el conseller delegat del Grup Pere Mata, Joan Amigó.

La tutela és una mesura de protecció dictada per sentència judicial destinada a aquelles persones que per raó de malaltia mental, discapacitat intel•lectual o deteriorament cognitiu greu no poden governar-se per elles mateixes.

L'objecte de la tutela és proporcionar un suport efectiu i estable a algú que ha mostrat la seva incapacitat de gestionar-se les activitats de la vida diària, la cobertura de les necessitats bàsiques, l'administració del seu patrimoni o la cura de la seva salut.

La Fundació Pere Mata tutela a 685 persones a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre i amb el suport rebut de l'Obra Social de "la Caixa" prioritzarà l'atenció d'aquelles situacions de més urgència social, en concret, els trastorns de conducta, malaltia mental amb toxicomanies o persones amb problemes socials greus.


Autor: Redacció


#tarragona #lacaixa


#tarragona #lacaixa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...