Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

CaixaBank obre un pla d’ajudes amb una dotació inicial de 25 milions d’euros per als afectats en l’incendi

Tarragona  -  29/06/2019  -  17:26

Des de l’Obra Social es donarà suport econòmic a la recuperació mediambiental de les zones afectades, amb coordinació amb els ajuntaments afectats i les Diputacions de Tarragona i Lleida


bOMBERS

bOMBERS



CaixaBank ha aprovat un pla d'ajudes, que inclou una línia de finançament especial amb una dotació inicial de 25 milions d'euros, per donar suport a tots els afectats pels danys ocasionats per l'incendi que afecta les comarques de la Ribera d'Ebre, Segrià i les Garrigues, i fonamentalment als municipis de la Torre de l'Espanyol, Vinebre, La Palma d'Ebre, Flix, Bovera i Maials.

Aquesta línia de finançament en condicions preferents va destinada a pal·liar la situació dels agricultors que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries, vehicles, etc.

Per una banda, els afectats podran accedir a préstecs personals i hipotecaris en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d'Agroseguro i dels ajuts de la PAC, així com de línies específiques destinades a la reforestació.

Així mateix aquestes línies preferents disposaran de períodes de carència de fins a 4 anys en els casos que siguin necessari.

CaixaBank ha posat també a disposició dels seus clients que tenen contractada una assegurança un telèfon exclusiu per atendre els sinistres de la llar afectats per l'incendi. Els clients poden trucar des d'avui mateix al telèfon: 932 994 776, per tramitar els sinistres.

CaixaBank, a través de l'Obra Social, donarà també suport econòmic a la recuperació mediambiental de les zones afectades, amb coordinació amb els ajuntaments de la zona i les Diputacions de Tarragona i Lleida.

L'Obra Social "la Caixa" ha vingut col·laborant en els darrers anys en la conservació i millora dels espais naturals de Lleida i Tarragona amb programes conjunts amb les seves Diputacions, com per exemple els treballs de neteja en la zona calcinada a la serra de Boix i serra de Cardo en el marc de l'incendi de Rasquera de fa uns anys.

El suport a les persones i el desenvolupament i conservació del territori són eixos fonamentals per CaixaBank.


Autor: Redacció


#tarragona #caixabank


#tarragona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...