Notícies més llegides




Lleida


Lleida

El programa d’educació viària de la Paeria arriba a més de 14.000 escolars

Lleida  -  10/06/2019  -  20:13

Els guanyadors i finalistes del concurs de dibuix sobre Educació Viària i els centres escolars participants en el programa han rebut els diplomes en l’acte de cloenda del curs 2018-19




Les classes i activitats organitzades per l’Equip d’Educació Viària de l’Ajuntament de Lleida, liderat per la Guàrdia Urbana, han arribat enguany a 14.039 nens i nenes de 63 centres escolars. El saló de sessions de la Paeria ha acollit aquesta tarda l’acte de cloenda del curs 2018-19, el divuitè ja d’aquest programa educatiu, en el qual s’han lliurat els diplomes i guardons als centres participants així com als guanyadors i finalistes del concurs de dibuix sobre Educació i Seguretat Viària inclòs en aquest programa.

L’alcalde, Fèlix Larrosa, ha presidit l’acte, acompanyat de la tinent d’alcalde Sara Mestres i de Jordi Viladrich, representant de Cobega, empresa col·laboradora del programa.

El paer en cap ha destacat l’esforç que fa la Paeria per promoure l’educació viària entre els infants i els hi ha demanat ajuda per traslladar el seu aprenentatge als adults per tal de conscienciar-los en el respecte a les normes de circulació. “Gràcies a la feina de tots podrem seguir reduint les taxes de sinistralitat viària”, ha afirmat Larrosa, que ha lloat també la col·laboració dels patrocinadors.

Varietat de propostes educatives

El programa, impartit per un equip de monitors de la Guàrdia Urbana, ha inclòs un ampli ventall de propostes educatives per trametre als escolars coneixements sobre seguretat viària.

S’han fet visites a la Caserna de la Policia Local de Lleida, activitats al Parc Infantil de Trànsit de Gardeny, sessions educatives a les escoles i un espectacle –“Canvi de Marxa”- a l’Auditori Municipal Enric Granados, entre altres.

Les activitats s’han adreçat a alumnat d’educació infantil (des de P-5), primària i secundària (fins a 2n d’ESO). En total hi han participat 63 centres escolars.

A l’acte de cloenda del curs 2018-19 del programa d’Educació Viària, també han assistit els regidors Paco Cerdà, José Luís Osorio, Josep Maria Baiget i Joan Vilella, a més de representants d’empreses i institucions col·laboradores: La Flor de Vimbodí, Enderrocs Biosca, Electricitat PIE, Eysa i el Servei Català de Trànsit de la Generalitat.  


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...