Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank es reuneix amb un centenar d'accionistes en una trobada corporativa a Lleida

Lleida  -  20/11/2018  -  12:24

L'entitat financera apropa les trobades amb els seus accionistes al territori, més enllà dels grans nuclis urbans




CaixaBank va reunir ahir dilluns més d'un centenar d'accionistes de les Terres de Ponent en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2018. La reunió, celebrada a CaixaForum Lleida, va ser presidida per Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a la Direcció Territorial de Catalunya, i també va comptar amb la intervenció de Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

Durant la trobada, s'ha analitzat la situació de l'entorn econòmic, s'han comentat els resultats trimestrals de CaixaBank i s'ha exposat el grau d'assoliment dels objectius del pla estratègic de l'entitat que acaba aquest any. Joan Ignasi Prat ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank en banca minorista a la Península Ibèrica i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a la directora de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició.

La reunió de Lleida respon a un dels nous objectius de CaixaBank aquesta temporada: apropar les trobades corporatives arreu del territori més enllà de les grans ciutats. L'any 2018 més de 700 accionistes han assistit a aquestes trobades institucionals. Algunes de les ciutats que han acollit aquestes trobades corporatives durant l'any són Bilbao, Eivïssa, Tortosa, Vic, Tudela, Santander o Girona.
 


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...