Notícies més llegides




Andorra


Andorra

El Govern i Andorra Telecom creen la campanya audiovisual 'No t'equivoquis. És violència' per combatre la violència envers les dones

Andorra  -  19/11/2018  -  17:10

La campanya consta de cinc càpsules audiovisuals de curta durada que contenen situacions de control a través de les tecnologies en l'àmbit de la parella i, tot i estar força normalitzades, són constitutives de violència de gènere




L'Àrea de Polítiques d'Igualtat del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior i Andorra Telecom han creat la campanya audiovisual "No t'equivoquis. És violència" amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

La campanya consta de cinc càpsules audiovisuals de curta durada que contenen situacions de control a través de les tecnologies en l'àmbit de la parella i, tot i estar força normalitzades, són constitutives de violència de gènere.

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i el portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, han presentat la campanya. El ministre ha explicat que l'objectiu de la campanya és múltiple: prevenir i sensibilitzar de la violència envers les dones a través de les tecnologies en l'àmbit de la parella, informar sobre la violència envers les dones en el món digital i donar a conèixer sinèrgies de col·laboració entre l'Administració i el sector privat en la lluita contra la violència envers les dones.

Igualment, han comunicat que la campanya es presentarà davant tota la societat el dia 21 de novembre a les 19 hores a la sala polivalent del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Les càpsules audiovisuals seran presentades i conduïdes per la psicòloga Mònica Álvarez, experta en violència de gènere i a continuació intervindrà l'expert en ciberseguretat d'Andorra Telecom, David Julian, per aportar una visió sobre la violència envers les dones a través de les xarxes.

Aquesta iniciativa ve acompanyada de l'edició d'unes xapes commemoratives amb el llaç blanc i l'eslògan de la campanya "No t'equivoquis. És violència" que seran distribuïdes de manera gratuïta entre el públic assistent.

La campanya audiovisual serà difosa a través dels mitjans de comunicació en línia i la televisió andorrana i a través de les xarxes socials del Govern, comuns, Andorra Telecom i entitats socials que han volgut afegir-se a la campanya.

El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha explicat que la parapública s'ha implicat en aquesta campanya ja que la conscienciació sobre el bon ús d'internet i la igualtat de gènere són dos dels eixos de l'acció social de la companyia.

Casadevall ha explicat que les activitats d'Andorra Telecom per prevenir els riscos derivats de l'ús d'Internet entre els infants i adolescents es van iniciar el 2015 i que en aquests anys han impactat en més de 2.000 persones entre joves, pares i educadors. I això s'ha fet amb accions directes a les escoles, amb docents o les associacions de pares com amb el suport a iniciatives com el Congrés Internacional Conand.

Igualment ha recordat el treball específic per prevenir l'assetjament escolar que s'ha dut a terme en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior posant a disposició dels infants l'app B-resolt per denunciar situacions de conflicte als centres escolars.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...