Notícies més llegides




La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Aquest divendres... Comença la Festa Major de Sant Joan les Fonts 2018

La Garrotxa  -  18/06/2018  -  16:18

La Nit de les Dones d'Aigua, el concert de l'Orquestra Maravella i la presentació de les instal·lacions de la piscina seran alguns dels actes que tindran lloc durant el cap de setmana de celebració


Festa Major de Sant Joan les Fonts

Festa Major de Sant Joan les Fonts



Sant Joan les Fonts celebrarà la seva Festa Major, com ja és tradició, durant el pont de Sant Joan, tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 25 de juny. Els actes s'inciaran el divendres 22 a la nit amb el pregó a càrrec de Jordi Feu i tot seguit el concert de nit amb Zerzedilla, Milícians i Metalfetamina. Dissabte al matí s'iniciarà la jornada de portes obertes a la piscina amb la presentació de la remodelació de les instal·lacions, a la tarda tindrà lloc el berenar popular a l'Hort del Rector on arribaran els corredors amb la flama del Canigó, també a la tarda tindrà lloc el torneig d'escacs a càrrec del mestre català Sergi Vinardell. A la nit, un cop encesa la foguera de la revetlla amb l'hereu i la pubilla, es donarà el tret de sortida al multitudinari espectacle La Nit de les dones d'aigua, un espectacle gratuït i a l'aire lliure, enguany a càrrec de Drakonia Produccions, que any rere any aplega prop de 2.000 persones al Pont Medieval, i que culmina amb el piromusical i el ball de revetlla a la plaça major amb el conjunt De Franc i DJ.

Diumenge està programada la sisena Trobada de cotxes antics i clàssics i la missa solemne, on tot seguit es donarà pas al ball i cercavila de la faràndula del poble acompanyats del grup timbaler Dum Dum Dum. També s'organitzarà, des del matí el concurs de pesca i lliurament de trofeus, el lliurament de premis del 39è concurs de fotografia de l'Escola de Belles Arts, i a la tarda tindrà lloc el concert i ball amb l'Orquestra Maravella, amb l'elecció de l'Hereu i la Pubilla de Sant Joan les Fonts 2018, una diada completa que culminarà amb la tradicional Serenata de l'Alcalde a la plaça del consistori amb l'Orquestra Maravella.

Dilluns es posarà punt i final a la Festa Major amb els actes de la jornada amb la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda que s'acompanyarà d'una actuació del grup d'havaneres Port-Bo.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts #festamajor


#santjoanlesfonts #festamajor


Arxiu adjunt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...