Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Gilbert Saboya presenta els projectes d’innovació d’Andorra a Madrid

Andorra  -  24/05/2018  -  21:27

El ministre Gilbert Saboya ha afirmat que l’aposta per la innovació juntament amb la progressiva obertura econòmica que ha portat a terme el Govern, són les claus per garantir el creixement del país i que permetran a Andorra seguir consolidant-se com una destinació cada vegada més atractiva




El ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, ha exposat els projectes d’innovació que Andorra està duent a terme i ha presentat el Principat com una destinació idònia per desenvolupar iniciatives i per a la inversió estrangera. Saboya ha inaugurat la IV Jornada sobre Inversió i Negocis a Andorra que s’ha celebrat a Madrid.

En l’obertura de l’acte, Saboya ha presentat Andorra com un país referent en seguretat, benestar, atractiu turístic i innovació tecnològica. El ministre ha explicat al centenar d’assistents aplegats l'Hotel Westin Palace de la capital espanyola, l’acord amb el MIT pel qual es desenvolupen i es testen tecnologies d'avantguarda relacionades amb el Big Data amb aplicacions a les telecomunicacions o la mobilitat.

El ministre Gilbert Saboya ha afirmat que l’aposta per la innovació juntament amb la progressiva obertura econòmica que ha portat a terme el Govern, són les claus per garantir el creixement del país i que permetran a Andorra seguir consolidant-se com una destinació cada vegada més atractiva no només per als turistes sinó també per als desenvolupadors de projectes i per a les empreses.

Durant la jornada diferents representants institucionals i del teixit empresarial i financer han debatut sobre diversos conceptes que fan d'Andorra una destinació atractiva per a la inversió i els negocis.

La secretària d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació del Govern d'Espanya, Carmen Vela, ha estat l’encarregada de clausurar la jornada.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...