Notícies més llegides




Lleida


Lleida

CaixaBank renova el patrocini amb la Trobada Empresarial al Pirineu 2018

Lleida  -  17/05/2018  -  13:51

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l’acord, que reafirma el compromís de l’entitat financera amb la Trobada. L’acte ha comptat amb la presència d’Antonio Asensio, director de Banca d’Empreses a la direcció territorial Catalunya


Caixabank

Caixabank



La Trobada Empresarial al Pirineu i CaixaBank han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera dóna suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2018, que es celebrarà durant els dies 14 i 15 de juny a la Seu d’Urgell.

En els seus 29 anys d’història, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha consolidat com un fòrum de debat de la realitat empresarial a Catalunya i a Espanya i dels reptes que planteja l’economia de cara al futur. A través de taules rodones d’experiències d’èxit, conferències d’economia i finances, estratègia empresarial i valors i una aposta per la visibilitat empresarial lleidatana, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha convertit en un esdeveniment de referència en l’empresariat català.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha senyalat que l’acord de col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és “una mostra del compromís de l’entitat financera amb els agents econòmics de les Terres de Ponent i un fòrum de debat imprescindible per a l’empresariat i els agents econòmics catalans”.

El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes, per la seva banda, ha destacat que “el projecte de la Trobada Empresarial al Pirineu, és una realitat gràcies a patrocinadors com CaixaBank, que ha estat present, recolzant-nos des dels inicis i al llarg de la trajectòria de la nostra associació”.


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...