Notícies més llegides



Catalunya


Barcelona

Societat Civil Catalana reclama que es garanteixin els drets i llibertats dels catalans

Catalunya  -  04/04/2018  -  20:50

El president de Societat Civil Catalana ha lamentat que els sindicats UGT i CCOO s'aliïn amb entitats secessionistes com Òmnium Cultural o l'ANC per convocar una manifestació


Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana



El president de Societat Civil Catalana, Josep Rosiñol, els vicepresidents de l'entitat, Àlex Ramos, Miriam Tey i Óscar Uceda i el vocal de la Junta Directiva, Manuel Gómez Acosta, s'han reunit aquest dimecres amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, la vicesecretària general de partit, Adriana Lastra, i el secretari d'organització de la formació, José Luis Abalos.

En finalitzar la trobada Rosiñol ha fet una valoració molt positiva i ha explicat que l'entitat li ha traslladat al líder socialista la seva visió sobre la situació política i social que s'està vivint a Catalunya.

El president de l'associació ha assegurat que és "profundament greu que hi hagi una minoria que intenti imposar la seva visió per la força" al conjunt dels catalans, la majoria dels quals "estem en contra de la ruptura"; en relació als últims actes violents realitzats pels CDR, amb "el suport d'Arran i de la CUP", a tot el territori català.

Davant d'aquesta realitat, Rosiñol ha exigit "accions polítiques que garanteixin els drets i les llibertats de tots els catalans" i ha reiterat que a Societat Civil Catalana li preocupa "la fractura social tant identitària com de classe".

A més ha deixat clar, un cop més, que "la creació de marcs de convivència i de concòrdia és més necessària que mai per evitar aquesta ruptura", tenint en compte, entre altres qüestions, que "els CDR volen imposar una visió unívoca de Catalunya" i que tant TV3 com Catalunya Ràdio es dediquen a "blanquejar" i "justificar" les seves accions violentes.

Rosiñol ha assenyalat que aquesta tasca correspon als partits polítics constitucionalistes i que l'entitat no té intenció de suggerir com caldria fer-ho perquè no vol ficar-se en política de partits.

D'altra banda, el president de Societat Civil Catalana ha lamentat que els sindicats UGT i CCOO s'aliïn amb entitats secessionistes com Òmnium Cultural o l'ANC per convocar una manifestació. Considera que "aquests dos sindicats històrics no haurien de participar de manera activa en actes on el seu gran objectiu és la separació de Catalunya de la resta d'Espanya i la generació d'odi entre els catalans". A més ha confirmat que Pedro Sánchez "donarà un cop de mà" a Societat Civil Catalana perquè pugui celebrar una reunió amb els líders d'aquests sindicats a nivell nacional.
 


Autor: Redacció


#scc #catalunya


#scc #catalunya





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...