Notícies més llegides



Lleida


Lleida

CaixaBank incrementa un 5% el finançament en préstecs al consum a clients particulars de les Terres de Ponent durant el 2017

Lleida  -  08/03/2018  -  11:13

Aquesta xifra representa un increment superior als 4 milions d'euros respecte al 2016


Caixabank

Caixabank



CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament al consum a clients particulars de la demarcació de Lleida per valor de 93 milions d'euros durant el 2017. Aquesta xifra, que representa un creixement de 4 milions d'euros, es tradueix en un increment del 5% respecte el mateix període de l'any anterior. La majoria d'aquestes operacions creditícies s'han destinat a l'adquisició de productes de consum com vehicles i equipaments informàtics, entre d'altres, i a la realització de petites inversions com les reformes a la llar.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que "aquest creixement es sustenta en l'impuls que l'entitat ha donat aplicant millores en les solucions de finançament a mida per clients". Masana es mostra esperançat en què "es mantingui aquesta inèrcia positiva en la concessió del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les Terres de Ponent".

Els nous serveis i productes específics impulsats per la xarxa d'oficines i banca digital de CaixaBank han ajudat al creixement d'aquesta activitat, que en l'actualitat promou la contractació de préstecs Click&Go, Compra Estrella, préstecs preconcedits i renting d'auto a particulars de manera ràpida, immediata i flexible. Aquest canvi en la gestió i les eines, que en la majoria dels casos no requereix documentació, ha ajudat a l'auge d'aquests préstecs.

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Lleida

CaixaBank, és entitat líder en banca retail amb una quota de penetració de clients particulars com a primera entitat del 26,7%, disposa a la demarcació de Lleida d'una xarxa de 98 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Lleida es completa amb un centre de Banca Privada i dos centres d'empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Lleida de 3 oficines Stores: Store Plaça de la Sal i Store Plaça Catalunya, ubicades a Lleida, i Store La Seu d'Urgell. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.


Autor: Redacció


#lleida #caixabank


#lleida #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...