Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros: 'És una promoció excel·lent per a la ciutat, que el nou SEAT porti el nom de Tarraco'

Tarragona  -  20/02/2018  -  22:12

L’alcalde destaca que és una gran oportunitat per exportar la marca Tarragona




L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat de “molt bona noticia” l’anunci de l’empresa d’automòbils Seat de posar el nom de Tarraco al nou vehicle que sortirà al mercat a finals d’aquest any. “És una campanya promocional mundial excel·lent i impagable per a la nostra ciutat que el nou Seat porti el nom de Tarraco. Quan Tarragona s’ho proposa aconsegueix allò que vol i ens hem de sentir molt orgullosos, ja que aquesta és una gran oportunitat per exportar la marca Tarragona.” Així ho ha manifestat en una compareixença davant dels mitjans de comunicació acompanyat del gerent de l’empresa comercialitzadora dels automòbils Seat a Tarragona, Josep Maria Barberà.

El topònim de la Tarragona Romana s’ha imposat als altres tres noms candidats a denominar al SUV: Alborán, Aranda i Ávila, després d’una votació popular, organitzada per Seat, en la qual han participat més de 146.000 persones de 134 països.

L’alcalde ha agraït a Seat el procés participatiu per escollir el nom, a la resta de ciutats que també han quedat finalistes, al concessionari de Seat a Tarragona, als mitjans de comunicació i als col·lectius que han fet activisme a través de les xarxes socials i a totes les persones que s’hi han abocat perquè Tarragona aconseguís aquesta fita. “Com alcalde de Tarragona em sento molt orgullós”, ha afirmat.

Josep Fèlix Ballesteros ha posat d’exemple Eivissa, per defensar que servirà per incrementar el coneixement de la nostra ciutat i l’atracció turística, com en el seu moment ho va representar per aquesta illa de les Balears. A més, el fet que el nou vehicle Seat Tarraco es presenti a la ciutat de Frankfurt dins del marc del Saló de l’Automòbil més important del món, li afegeix la promoció internacional, “serà una promoció increïble per Tarragona”.

El concessionari de Seat a Tarragona, Josep Maria Barberà, ha explicat que el nou model SUV ha estat dissenyat a Martorell i seguirà la tendència de l’empresa, un estil  juvenil, atractiu i modern. Es fabricarà a Wolfsburgo (Alemanya) i hom preveu que estigui llest a finals del 2018. També ha manifestat que és la primera vegada que Seat escull un topònim de ciutat catalana per donar nom a uns dels seus models.


Autor: Redacció


#seat #tarraco


#seat #tarraco





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...