Notícies més llegides




Cultura


Girona

El musical educatiu 'A bit of Broadway' arriba a Girona

Cultura  -  09/01/2018  -  15:02

L'espectacle es podrà veure al Teatre Municipal de la ciutat els dies 20 i 21 de gener


A bit of Broadway

A bit of Broadway



El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, acompanyat de la cap d'estudis de l'Escola de Música Moderna del Gironès (EMMG), Montserrat Cristau, i del coreògraf Lluís Burch, ha presentat aquest matí el projecte de l'espectacle A bit of Broadway, que es podrà veure al Teatre Municipal de Girona els dies 20 i 21 de gener.

A bit of Broadway és el musical educatiu de major format creat a l'Espai Català Transfronterer i és fruït de la col·laboració entre l'EMMG; la Fundació Casa de la Música del Gironès; el Centre de Formació Teatral El Galliner; l'escola de dansa Nou Espiral; ETECAM; l'Escola Universitària ERAM i l'Escola Qstura, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l'Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona.

El regidor Carles Ribas ha volgut destacar que "la col·laboració publicoprivada és essencial per poder dur a terme projectes com aquest", alhora que ha posat en relleu que "amb espectacles com aquest musical queda demostrat que la base cultural de la nostra ciutat és molt ampla i que Girona aposta per la cultura lligada a la formació i l'educació, ja que són les claus per demostrar que un territori té atreviment i futur cultural".

L'espectacle està protagonitzat per vint joves actors d'entre 12 i 19 anys –seleccionats entre gairebé un centenar d'alumnes dels centres educatius- que van superar el càsting d'àmbit provincial abans de ser admesos en un pla formatiu biennal de teatre musical que és actualment el més especialitzat a les comarques gironines.

El musical ha estat ideat i dirigit pel dramaturg Joan Maria Segura; la directora Júlia Mora –a partir de la idea original de la directora pedagògica del Taller de Musicals de l'EMMG, Montserrat
Cristau-, i la coreògrafa Paloma Solanas i és un espectacle destinat al públic familiar i escolar que actualitza els èxits de l'època daurada del music hall. Cal destacar també que la música de l'espectacle és interpretada en directe per joves estudiants.
 


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...