Notícies més llegides




Lleida


Lleida

El Casal de la Dona comença l’any amb propostes d’activitat física

Lleida  -  08/01/2018  -  14:51

Cos actiu, Dansa i moviment creatiu o A tot ritme són algunes de les activitats per aquesta setmana per reprendre l’activitat després de l’aturada nadalenca


Aj.Lleida

Aj.Lleida



El Casal de la Dona comença l’any 2018 amb energia i vitalitat. Aquesta setmana reprèn l’activitat del programa “Activa’t al Casal” després de l’aturada nadalenca i ho fa amb diverses activitats relacionades amb l’activitat física, la coordinació i el moviment. Avui dilluns hi ha programada una nova sessió de “Cos actiu” que pretén millorar la qualitat de vida de les usuàries, amb estiraments musculars, tècniques de respiració i reeducació postural. Demà hi ha “Dansa i moviment creatiu”, que fa treball corporal, creatiu, d’autoconeixement i de relació grupal, amb moviment i dansa. Dimecres és el torn d’”A tot ritme” per millorar la coordinació corporal, l’equilibri, la flexibilitat i la memòria, amb ritme, música i moviment.

Dijous hi haurà la descoberta d’una vida “anònima” de lleidatanes que han treballat i treballen activament en la construcció d’una citat acollidora, igualitària, tolerant i respectuosa amb la diversitat. En aquesta ocasió, es farà un reconeixement a la trajectòria social de Paquita Roure, missionera auxiliar de l’Església, vinculada a Càritas i a la parròquia de St. Josep Obrer de Magraners. Aquest homenatge compta amb el suport del Grup de Dones de Magraners.

Al llarg del mes, seguiran les activitats amb “Garrotín”, que pretén recuperar, aprendre i promoure aquest ball genuïnament lleidatà; “Alimentació saludable”, amb demostracions culinàries per difondre pautes alimentàries saludables, productes de proximitat i consum responsable; “Cuida’t” que fomenta tècniques d’autocura i teràpies alternatives, higiene postural, etc.; “Teràpia del riure”, per alliberar tensions amb dinàmiques grupals per millorar l’estat d’ànim i recuperar el benestar emocional, i “La ciutat amb la mirada de les dones” que organitza visites guiades per la cuitat i els seus equipaments socials i culturals amb protagonisme per a les dones.

La Regidoria de les Polítiques per al Civisme i la Igualtat treballa per impulsar polítiques públiques que facin realitat la igualtat de gènere a Lleida i promoguin la defensa del dret de les dones, amb projectes, actuacions i activitats encaminades a assolir la plena igualtat i a fer visibles aquest col·lectiu en tots els àmbits de la societat.

El Casal de la Dona és un espai per a la formació, el lleure, la promoció de la salut, la participació, la defensa dels drets de les dones, la prevenció de la violència masclista i per fer ciutat des de les aportacions i els interessos de les dones. Les dones de Lleida poden disposar d’aquest espai de trobada per conversar, compartir i intercanviar experiències i participar d’una oferta variada d’activitats.

Consultar el programa “Activa’t al Casal”


Autor: Redacció


#lleida


#lleida





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...