Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

Lorena Roldán: “El 21 de desembre tenim una oportunitat històrica per acabar amb el malson del Procés a Tarragona”

Tarragona  -  11/12/2017  -  17:58

La candidata de Cs al Parlament de Catalunya defensa la candidatura de Ciutadans i Inés Arrimadas al debat de la SER a Tarragona i recorda que "Cs surt a guanyar"


Debat a Lleida

Debat a Lleida



"El 21 de desembre tenim una oportunitat històrica per acabar amb el malson del Procés a Tarragona". Així ho ha dit la número 2 per Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Lorena Roldán, tot just començar el debat electoral del 21-D de ràdio SER Tarragona i Diari de Tarragona a la sala de Graus de la URV. I li ha recordat al bloc nacionalista (JxCatalunya, ERC i CUP) que "la seva obsessió separatista només ha servit perquè les empreses fugin, caiguin les inversions i l'ocupació hotelera a Tarragona i la resta de Catalunya, i per fracturar la convivència".

Sobre les prioritats de la província, Lorena Roldán ha titllat de "sagnant" la xifra d'atur de Tarragona, i ha recordat que "la majoria d'aquests aturats són de llarga durada". Per això, li ha recordat al bloc nacionalista que "les competències sobre polítiques actives d'ocupació pertanyen a la Generalitat", i els ha criticat que "votessin en contra en la passada legislatura el pla de reactivació socioeconòmic de Cs pel Baix Penedès i Terres de l'Ebre".

En relació a una possible reforma de la Constitució, Roldán ha recordat que "en cap cas la reforma de la Constitució ha de ser un vestit a mida per als senyors Puigdemont i Junqueras" sinó "una sèrie de reformes per millorar la vida de tots els ciutadans que abordin temes com el sistema de finançament, l'aclariment de les competències, la reforma del Senat o l'eliminació de privilegis com els aforaments".

Sobre infraestructures, Roldán ha destacat que "les polítiques de l'ex Govern només han generat frustració per l'abandonament i la mala gestió", i ha recordat que gràcies a Ciutadans, "el Corredor Mediterrani està al centre de l'agenda política, ja que va ser una de les exigències de Cs en l'acord d'investidura del Govern i aconseguir una partida als Pressupostos Generals de l'Estat en aquest sentit".

Finalment, la candidata de Cs al Parlament per Tarragona ha lamentat que "el separatisme hagi gastat els diners de tots els catalans en 'xiringuitos' polítics", i ha posat com a exemple el Diplocat que "només ha servit per fer propaganda del Procés i fer el ridícul internacional". Tanmateix, ha criticat que "tant PSC com PPC hagin oblidat l'aspiració de guanyar al nacionalisme en les urnes". No obstant això, ha volgut recordar als ciutadans que se senten catalans, espanyols i europeus que "Cs surt a guanyar perquè a Tarragona tenim la història sota els nostres peus i ara també el futur a les nostres mans", ha afegit.



 


Autor: Redacció


#tarragona #21d


#tarragona #ciutadans #21d





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...