Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Ocupacions hoteleres del 70 % a Olot per Setmana Santa

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  04/04/2023  -  14:42

Els propers dimecres 5, dijous 6 i divendres 7 d'abril es preveuen ocupacions que superen el 85 % als hotels de la ciutat


Olot

Olot



Del divendres 31 de març fins al diumenge 9 d'abril s'ha previst una mitjana d'ocupació del 67,61% als hotels de la ciutat, un 2,23 % més respecte el mateix període de l'any passat. Les reserves es focalitzen sobretot en la segona part de Setmana Santa, del 6 al 10 d'abril, quan la xifra de places hoteleres ocupades s'enfila per sobre l'ocupació s'enfila per sobre del 80 i 95 % amb un repunt el dijous 6 i el divendres 7 d'abril. El sector es mostra optimista davant de tals previsions i amb els resultats del primer cap de setmana d'abril; els satisfà especialment la distribució equilibrada del flux turístic i el nombre mitjà de pernoctacions.

És una situació que també es reprodueix a la resta de la comarca, on s'han previst ocupacions del 93 % als hotels i pensions, 85 % als allotjaments de turisme rural, 95 % als càmpings i 60 % a les cases de colònies i albergs de la Garrotxa. L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Olot ha previst un conjunt de 40 visites guiades, quatre d'elles es van estrenar el passat dissabte 1 d'abril.

Per exemple, la ruta 'Descobreix el cementiri d'Olot' està pensada especialment per a Setmana Santa i el dia de Tots Sants, i 'Olot monumental' és una ruta que s'havia ofert anteriorment i s'ha recuperat amb la voluntat de difondre els principals atractius del Nucli Antic de la ciutat.

A més, les persones interessades també poden escollir entre 'Coneix el barroc olotí' o 'Els dos tresors barrocs d'Olot'; aquesta darrera sorgeix de la col·laboració de l'Àrea de Turisme d'Olot amb l'Associació Cultural d'Amics de Sant Esteve i el Santuari del Tura amb l'objectiu de donar valor i difondre la història dels edificis de l'església de Sant Esteve i el santuari del Tura, part dels atractius històrics de la ciutat. Una altra ruta que s'ofereix i que ha nascut d'una proposta ciutadana és "Olot, mirant enlaire", que pretén conèixer la història del barri vell de la ciutat. Paral·lelament, també es pot gaudir de la 'Visita a la Mostra de Pessebres', 'Olot modernista' i 'Visita al Volcà Montsacopa'.

Aquestes últimes són dues de les rutes que més visitants atreuen cada any. Han estat 86 les persones que han passat per 'Olot Modernista' i la visita al 'Volcà Montsacopa' ha collit ja a 96 visitants, principalment famílies menors de 12 anys. A partir d'aquest 2023, les visites al volcà Montsacopa s'ofereixen des de l'Espai Cràter i es poden consultar a través d'aquest enllaç.

 

En total, l'any passat 215 persones (196 adults i 19 menors de 12 anys) van gaudir de les visites guiades de la ciutat; això suposa un increment de 50 visitants respecte l'any passat.
 

Podeu consultar totes les visites guiades a través d'aquest enllaç https://www.shopibotiga.com/ca/ivisites/ivisites-olot/territori/


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...