Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

70 arbres s’incorporen a diferents espais de la ciutat d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/01/2023  -  20:29

Es tracta d’una setantena d’exemplars de 19 espècies que s’ubiquen a 20 espais d’Olot. Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de l’arbrat i que formen part de les tasques de manteniment, conservació i millora de l’entorn urbà de la ciutat




Ja han començat els treballs de substitució d’una setantena d’arbres que es trobaven en males condicions, havien emmalaltit o mort. Les tasques, a càrrec dels tècnics de la Fageda i sota supervisió dels Serveis Municipals i el Consorci SIGMA, es porten a terme aquestes setmanes d’hivern.

Els nous exemplars permetran substituir els arbres que ha calgut retirar en diferents punts de la ciutat. Concretament, durant aquesta setmana i la vinent, s’ha previst plantar-ne al carrer de Joan Prat i Forga, a la Plaça de les Monges, al Parc Zamenhoff, al Puig del Roser, a la carretera de Santa Pau, a la ronda les Fonts, a la ronda Fluvià, a la plaça Miquel Martí i Pol, al passatge Artigas, als Valls Nous, a la carretera de Riudaura, a l’avinguda Onze de Setembre, a la plaça de les Rodes, a la plaça de Santa Magdalena, a l’avinguda de Santa Coloma, a la plaça Montolivet, avinguda Girona, carrer del Puig Astrol i al volcà Montsacopa.

Els nous arbres són de 19 espècies (aurons, bedolls, lledoners, freixes, pomeres, cirerers, alzines, roures o til·lers, entre altres) que s’han escollit en funció de la tipologia d’arbres que hi havia anteriorment. D’aquí a dos mesos està previst que arribin més exemplars per replantar en altres indrets de la ciutat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...