Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Comença a brillar el Campament Reial d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  02/01/2023  -  21:19

La ciutat ha començat a escalfar motors per la cavalcada dels Reis d'Orient amb el Campament Reial, situat a la Plaça Clarà. Centenars de persones ja han reservat la seva entrada per poder entregar la carta a Ses Majestats i saludar els patges i princeses


Campament reial d’Olot

Campament reial d’Olot



Un any més, Olot brilla amb la màgia dels Reis d'Orient. Des d'aquest dilluns, 2 de gener i fins al dimecres 4 de gener de 2023, la ciutat batega d'il·lusió amb el Campament Reial ubicat a la Plaça Clarà.

Tal com s'ha portat a terme les passades edicions, per evitar les llargues cues i l'espera de moltes famílies, s'ha tornat a apostar per la venda d'entrades gratuïtes per internet; unes 900 diàries.

Centenars de persones ja han reservat les seves entrades per gaudir dels patges i princeses dels Reis d'Orient durant aquests tres dies. Com els darrers anys, es poden agafar un màxim de 4 entrades per persona, amb excepció dels menors de 3 anys que no cal que disposessin d'entrada. A més, s'ha habilitat una cua paral·lela durant el campament per a les famílies que no disposin d'entrada i s'aniran intercalant els accessos al recinte.

Cavalcada amb novetats

El dia 5 de gener a la tarda Melcior, Gaspar i Baltasar - acompanyats d'uns 300 patges i princeses- faran el recorregut habitual pels carrers d'Olot: sortiran de la Plaça Clarà, enfilaran el carrer Mulleras, continuaran pel carrer Serra Ginesta, pujaran el Carrer Major i, ja a peu, passaran pel Passeig d'en Blay fins a arribar als tres trons reials, que estaran situats al Firal Petit.

Cada any la comitiva reial porta alguna sorpresa a la capital de la Garrotxa. Aquest any els Reis han decidit renovar la carrossa dels regals. Tal com han avançat, es tractarà d'una carrossa interactiva i amb moviment on es podrà veure com surten de forma màgica els regals de Ses Majestats, complint els somnis dels infants de la ciutat.

Concurs de fanals Miquel Gou

Com és tradició, després de la Cavalcada es portarà a terme el concurs de fanalets Miquel Gou on poden participar tots els nens i nenes que ho desitgin, sempre que presentin fanals de fabricació casolana. Un cop els reis s'hagin assegut als trons es lliurarà el fanal als patges que els recullin al Petit Firal.

Cada concursant rebrà un petit obsequi com a detall i recordatori de la seva participació. Un jurat format per artistes locals s'encarregaran de fer públic el veredicte a les 21 h de la nit.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...