Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La campanya Regala Approp del Garrotxa Approp lliura el premi de 1000 €

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  11/01/2022  -  17:02

L'Anna Belsa ha estat la guanyadora del val de regal virtual de 1.000 €. En podrà fer ús als establiments adherits a l'aplicació i a través del Garrotxa Approp durant tot aquest 2022




El mes de desembre de 2020 va entrar en funcionament Garrotxa Approp, l'aplicació mòbil adreçada principalment a la població local, a les empreses de serveis i a les indústries de la Garrotxa que té com a objectiu principal fomentar el consum local, dinamitzant el comerç i les activitats de la Garrotxa i fidelitzant els clients, a través d'una xarxa multisectorial d'empreses amb promocions i descomptes atractius.

Coincidint amb aquestes dates, per celebrar el primer any d'èxit de l'aplicació, es va llançar la nova campanya 'Regala Approp i guanya 1000 €' que consistia a sortejar un val de 1.000 euros entre tots els usuaris que compressin a través de l'aplicació entre el 17 de desembre i el 5 de gener, ambdós inclosos.

Tal com marcaven les bases del concurs, aquest dilluns 10 de gener s'ha portat a terme el sorteig per escollir la persona afortunada. L'Anna Belsa ha estat la guanyadora del val de regal virtual de 1.000 €. En podrà fer ús als establiments adherits a l'aplicació i a través del Garrotxa Approp durant tot aquest 2022.

En aquest sentit, el val regal es pot utilitzar per a totes aquelles compres i adquisicions que la guanyadora desitgi i, a més, cada compra que es faci també acumularà el percentatge de descompte de l'import total; seguint la dinàmica de l'app.

En total, durant aquestes dues setmanes 1.625 persones han participat en la campanya realitzant alguna compra al comerç local garrotxí, on s'han registrat 3.796 vendes per un import de 223.440,22 €.

Garrotxa Approp

Durant aquest primer any d'existència, el Garrotxa Approp ha assolit una gran rebuda assolint els 105 establiments adherits, que ofereixen descomptes als seus clients. A part, també s'han assolit els 7.250 usuaris, arribant a un total de 37.384 vendes per un import de més de 2.071.788,96€ de despesa a establiments de la Garrotxa.

A part, 31 empreses han col·laborat d'alguna manera amb el projecte. Paral·lelament, l'aplicatiu ha estat reconegut amb el Premi a la Gestió Pública en l'àmbit del sector comercial dels Premis Nacionals de Comerç, que atorga anualment la Generalitat de Catalunya, per la ser una iniciativa comercial, innovadora i original i ha estat guardonada amb el Premi E-TECH de millor iniciativa en l'administració local, lliurat per l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), per la contribució en el desenvolupament de noves tecnologies al servei de la ciutadania, facilitat d'ús, accessibilitat, utilitat de servei públic i grau d'innovació tecnològica; entre altres elements.

Garrotxa Approp és un projecte impulsat a través de l'Associació pel Foment del consum local de la Garrotxa, entitat de la qual en forma part l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, l'Associació de Comerciants d'Olot, l'Associació de Placers de la Plaça Mercat d'Olot i Turisme Garrotxa; amb el suport de DinàmiG, l'Ajuntament d'Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa i totalment oberta a la participació de totes les associacions de comerç i turisme del territori. La posada en funcionament de l'aplicació era una acció inclosa al Pla de Reactivació Comarcal, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europea.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...