Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El Ball de les espelmes i l'espectacle pirotècnic clausuren les Festes del Tura 2021

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  08/09/2021  -  22:25

Els darrers balls a plaça dels Gegants, Cabeçuts i Cavallets i l'espectacle pirotècnic han estat els últims actes de la Festa Major d'Olot


Festes del Tura 2021

Festes del Tura 2021



Última jornada plena d'activitat de les Festes del Tura de 2021. Els dos balls dels Gegants, Cabeçuts i Cavallets d'aquest dimecres han donat el tret de sortida del darrer dia de la Festa Major d'Olot. Una jornada en què la faràndula i la cultura popular olotina ha tingut un pes especial amb el repic de les campanes, l'actuació castellera dels Xerrics i els balls del Porc i el Xai de l'AOAPIX i d'en Clam dels Almogàvers Garrotxins que també ha servit per presentar la nova figura de la faràndula: en Tim; impulsada per l'entitat Faràndula Racing Team.

La música també ha tingut una clara presència aquesta darrera jornada de la mà d'un dels principals grups de l'escena musical infantil i familiar: El Pot Petit. El reconegut grup ha ofert dues sessions aquest dimecres: a les 18 i a les 20 h. Posteriorment, el Ball Pla i la interpretació de l'Adéu, vila d'Olot a càrrec de la cobla La Principal d'Olot han portat l'activitat al Firal.

A primera hora de la tarda, petits i grans han pogut gaudir del VII Campionat Mundial de Pedra, Paper i Tisora que ha aplegat prop d'un centenar de persones de Plaça del Mig.

Aquest darrer i últim dia de les Festes del Tura ha finalitzat amb l'espectacle pirotècnic que ha il·luminat el cel de la ciutat i, després, la Plaça Major ha acollit el tradicional Ball de les espelmes en dues sessions per ampliar el número d'assistents.

D'aquesta manera s'ha posat punt final a 5 dies i una cinquantena d'activitats que han fet vibrar la ciutat aquestes Festes del Tura, marcades per les mesures de contenció de la COVID-19. Una edició extraordinària que des del dissabte 4 de setembre i fins aquest dimecres 8 ha programat una cinquantena d'actes concentrats en tres escenaris de la ciutat: la plaça Major, la plaça de braus i el Parc Nou.


Autor: Redacció


#olot


#olot #fdt #festesdeltura





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...