Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'Ajuntament d'Olot impulsa una campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  13/05/2021  -  16:36

Amb l'Olot+50 les persones empadronades a Olot que facin una compra de 50€ a través de l'aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més per gastar-se als establiments de la ciutat


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



L'Ajuntament d'Olot impulsa una campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat. Del 29 de maig al 26 de setembre, les 3.000 primeres persones d'Olot que facin una compra de 50 € a través del Garrotxa Approp rebran 50 € més per gastar als establiments de la ciutat inclosos a l'aplicació.

Donada l'evolució i l'impacte de la pandèmia generada per la Covid-19 i amb l'objectiu de reactivar l'activitat comercial i d'hostaleria de la ciutat, l'Ajuntament d'Olot posa en marxa la campanya Olot+50. A través de DinàmiG, amb el suport de la Diputació de Girona i en col·laboració amb l'Associació de Comerciants d'Olot, Turisme Garrotxa, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i l'Associació de Placers d'Olot s'impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar la compra en els establiments de la ciutat.

Amb l'Olot+50 les persones empadronades a Olot que facin una compra de 50€ a través de l'aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més per gastar-se als establiments de la ciutat. Un total de 3.000 persones es podran beneficiar de la campanya, que començarà el 29 de maig i finalitzarà el 26 de setembre de 2021. Per acollir-s'hi cal ser resident a Olot, empadronats a la ciutat a 31 de desembre de 2020, majors d'edat en el moment d'inici de la campanya i amb el NIF entrat a l'aplicació Garrotxa Approp. Han de fer una despesa mínima inicial de 50 €, en una compra o en diverses, en qualsevol establiment adherit a la plataforma Garrotxa Approp i l'aplicació li enviarà un missatge per informarlo que ha rebut 50 € per gastar en establiments d'Olot adherits al Garrotxa Approp. Cada persona tindrà dret a un únic val regal de 50 €.

L'Ajuntament d'Olot vol obtenir un impacte mínim de 300.000 € per als establiments de la ciutat a través de l'aportació de vals per als olotins i les olotines que apostin pel consum local i de proximitat.Garrotxa Approp és una aplicació promoguda per l'Associació de Comerciants d'Olot, Turisme Garrotxa, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, l'Associació de Placers d'Olot i DinàmiG que permet als compradors acumular un percentatge de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d'establiments amb l'objectiu de fomentar el consum local a la Garrotxa.

Actualment, l'aplicació compta amb més d'un centenar d'establiments i té 2.222 usuaris donats d'alta des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020. Ha tingut la col·laboració de 26 empreses de la comarca que han regalat als seus treballadors 48.180 euros en vals de Garrotxa Approp per gastar als establiments i serveis adherits.

A través de l'aplicació s'han fet, fins al moment, s'han fet 4.041 vendes per un import total de 237.871,81 €. Els establiments que vulguin adherir-se al Garrotxa Approp poden fer-ho a través de la pàgina web garrotxaapprop.cat. Per dubtes i/o suport poden enviar un correu electrònic a comerc@dinamig.cat o trucar al 972260152 (extensió 4).

Tota la informació de la campanya Olot+50 es pot consultar a www.descobreixolot.cat

 


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...