Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Jornades d'Orientació dirigides als alumnes de 4t d'ESO

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  07/04/2021  -  08:25

Aquestes sessions tenen per objectiu oferir informació sobre els estudis postobligatoris que els estudiants poden portar a terme a Olot i a la comarca de La Garrotxa




"He acabat l'ESO. I ara què?". Aquesta és una pregunta que molts estudiants es fan i han de respondre's al finalitzar els seus estudis obligatoris i començar a pensar el futur que volen emprendre.

Amb la voluntat d'acompanyar-los i oferir-los el màxim d'informació a ells/elles i a les seves respectives famílies en aquests moments de transicions educatives, els centres educatius d'Olot que imparteixen estudis postobligatoris juntament amb el Pacte per a la Formació Professionalitzadora i l'ocupació de la Garrotxa han programat un conjunt de sessions informatives per donar a conèixer les formacions que ofereixen. Enguany, per primer cop, les sessions es compaginen amb trobades amb empresaris de la zona amb la voluntat d'aproximar el món laboral als joves des de diverses perspectives i àmbits i donar visibilitat als estudis de Formació Professional i Ensenyaments d'Arts i Disseny, estudis amb una inserció laboral molt alta.

D'aquesta manera, els alumnes podran conèixer de més a prop l'àmplia i variada oferta formativa postobligatòria existent a la ciutat i a la comarca, les sortides professionals que disposaran, el ventall d'estudis impartits i resoldre els seus dubtes o qüestions a l'hora d'escollir la seva trajectòria acadèmica.

Les jornades compten amb la col·laboració de l'Àrea d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Olot i l'Oficina Municipal d'Escolaritzacio (OME) i hi participen l'INS Bosc de la Coma, INS la Garrotxa, INS Montsacopa, Escola d'Art i Superior de disseny d'Olot, Escola Pia d'Olot, Escola Petit Plançó, Escola Cor de Maria d'Olot, IE Salvador Vilarrasa. Es portaran a terme del 13 al 16 d'abril en horari de matí i tarda i es preveu que puguin participar-hi un total de 680 alumnes que actualment cursen 4t d'ESO als diversos espais educatius de La Garrotxa. Com a cloenda de les jornades s'ha preparat una taula rodona amb empreses adreçada a alumnes i famílies que tindrà lloc el dijous dia 15 d'abril a les 19 hores i es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube del Garrotxapro.

Com cada any, les jornades informatives s'han organitzat de forma conjunta entre tots els centres. A diferència d'anteriors edicions, enguany es manté el format virtual iniciat el 2020 davant la situació epidemiològica per la pandèmia de la COVID-19. Paral·lelament, durant el tercer trimestre d'aquest 2021 també s'han programat altres sessions informatives adreçades a famílies i estudiants.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...