Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Anna Navarro Descals, nova ambaixadora de la ciutat d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  01/04/2021  -  14:14

L'alcalde Pep Berga li ha fet entrega de la insígnia d'Olot, després de signar en el Llibre d'Honor de la Ciutat


Anna Navarro Descals, nova ambaixadora de la ciutat d'Olot

Anna Navarro Descals, nova ambaixadora de la ciutat d'Olot



Anna Navarro Descals s'ha convertit aquest dijous 1 d'abril en la 25a ambaixadora d'Olot. Nascuda a la ciutat l'any 1968, Anna N. Schlegel viu actualment a Califòrnia on és vicepresidenta de NetApp, l'empresa número 1 del món en l'emmagatzematge de dades.

La revista Analytics Insight ha reconegut Anna N. Schlegel com la dona més influent del món en el sector tecnològic del 2020. La publicació ha destacat la trajectòria professional de l'olotina que fa deu anys va incorporar-se a NetApp i que actualment dirigeix un equip de 200 professionals.

Anna N. Schlegel, que ha estat una de les fundadores i presidenta de Women in Localization, s'ha convertit en una referent en el món de la tecnologia. Llicenciada en Filologia anglesa per la Universitat de Barcelona, Navarro va traslladar-se a viure a Berlin on va cursar Filologia Alemanya a la Universitat de Humboldt durant la dècada de 1980. Al 1992 es va instal·lar als Estats Units. Hi va crear una empresa de traduccions abans de fer el salt al món tecnològic amb Cisco en el seu primer contacte amb el món de l'enginyeria. Des de fa deu anys, Anna N. Schlegel és la vicepresidenta de NetApp, l'empresa nord-americana de serveis i gestió de dades amb seu a Silicon Valley.

Col·laboradora de l'Aula Magna Business School que treballa per formar dones d'empresa en estratègia, Anna N. Schlegel s'ha convertit aquests últims mesos en una de les persones amb més presència als mitjans. A més de la seva trajectòria professional i com ha arribat a convertir-se en la dona més influent en el sector tecnològic ("arriscant, aprenent i no desanimar-te quan et diuen no", ha assegurat), l'Anna ha destacat la seva vinculació amb Catalunya i la ciutat d'Olot, que avui l'ha convertit en ambaixadora de la ciutat.

L'Alcalde Pep Berga, acompanyat de la regidora Adriana Francés, ha fet entrega a Anna Navarro Descals de la insígnia de la ciutat després de signar en el Llibre d'Honor. En aquest sentit, l'Alcalde ha subratllat "l'estima que l'Anna demostra contínuament cap a la ciutat i com segueix permanentment l'actualitat gràcies, precisament, a les noves tecnologies". "Recordo que el dia que li vaig proposar ser ambaixadora de la ciutat, no va dubtar ni un minut i va acabar amb un "visca Olot!" que sovint acompanya les seves publicacions a xarxes socials" (@annapapallona) ha afirmat Pep Berga.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...