Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Treballs d'asfaltatge a la carretera de la Canya a l'entrada d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  29/03/2021  -  15:11

El proper dimarts 6 d'abril el Ministeri de Foment portarà a terme treballs de millora del ferm de diversos trams de la carretera de la Canya




El Ministeri de Foment té previst portar a terme treballs de millora i renovació de l'asfaltatge de la carretera de la Canya (N-260) al seu pas per Olot el pròxim dimarts, 6 d'abril de 2021. Els treballs afectaran diversos trams d'aquesta via de la ciutat, concretament des de la rotonda d'accés a Olot -des l'autovia A26 i l'encreuament amb la N260 amb la carretera cap a Sant Joan les Fonts- fins al límit del terme municipal d'Olot amb la Canya.

Les actuacions no afectaran a tota l'amplada de la calçada sinó que es focalitzaran a millorar i renovar l'asfalt de determinats trams per no tallar per complert aquesta entrada a la ciutat. Els treballs és previst que s'iniciïn a les 8 del matí i durant unes dues o tres hores s'actuarà en un tram de 25 metres prop de la rotonda de can Minguet. Mentre durin les tasques d'asfaltatge, s'habilitarà pas alternatiu i, els vehicles en direcció a la Canya, hauran de circular pel carril contrari situat a l'altra banda de la illeta enjardinada.

Un cop finalitzat els treballs en aquest tram, s'actuarà a la N-260 a l'alçada del carrer del Conflent. Mentre es realitzin les obres en aquest punt, es desviarà el trànsit d'accés a Olot pel polígon industrial i a través del carrer Capcir, Vallespir i dels Garganta fins a retrobar la carretera de la Canya.

El tercer i últim àmbit d'actuació serà els carrils d'entrada a Olot des de l'alçada del carrer Rosselló fins a la rotonda de can Minguet. S'arranjarà el tram comprès entre el carrer Rosselló i el carrer dels Garganta i, durant aquesta estona, el trànsit d'entrada a la ciutat es desviarà per l'interior del polígon. Un cop s'actuï a l'altura del carrer Garganta es tallarà el trànsit i els vehicles que vulguin sortir del polígon industrial seran desviats pel carrer Capcir.

La Policia Municipal d'Olot senyalitzarà els canvis de circulació mentre durin les obres. La previsió és que els treballs d'asfaltatge finalitzin el mateix dimarts 6 d'abril al voltant de 19 h.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...