Notícies més llegides



Lleida


Balaguer

CaixaBank amplia l'oficina Store Balaguer per reforçar el seu posicionament a la ciutat

Lleida  -  13/01/2021  -  14:25

L'entitat financera disposa de 12 oficines del nou model Store a les Terres de Ponent


Caixabank

Caixabank



CaixaBank amplia l'oficina Store Balaguer, utilitzant el local del costat, per reforçar el seu posicionament a la ciutat. Amb aquesta ampliació de més de 200 metres quadrats, l'oficina, que va obrir les portes el passat 10 d'abril de 2018, disposarà d'una superfície de més de 700 metres quadrats, fet que es traduirà en una major comoditat i agilitat en el servei que ofereix als seus clients.

L'oficina Store Balaguer, situada al Passeig de l'Estació 25, compta amb 14 empleats i gestiona més de 13.600 clients. Obre amb horari ininterromput de 8,15 a 18,15 hores de dilluns a dijous, i de 8,15 a 14 hores els divendres.

A la demarcació de Lleida CaixaBank disposa de 12 oficines nou model: sis oficines a Lleida, i una oficina a Tàrrega, Cervera, Mollerussa, La Seu d'Urgell, Vielha i Balaguer.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que "aquesta ampliació de l'oficina a Balaguer respon al nostre compromís amb el municipi i ens permetrà oferir un servei més personalitzat i especialitzat per a cada tipologia i necessitat dels clients".

Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina. "L'estètica de l'oficina és completament diferent a la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme", comenta Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya.

CaixaBank, primera entitat financera del sector a transformar el model d'oficina bancària tradicional, té avui més de 500 oficines d'aquest model arreu de l'Estat. L'entitat ha apostat per innovar mitjançant la creació d'oficines més grans, situades a zones comercials de referència a les àrees urbanes, amb més empleats, més serveis i obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l'atenció al client és fins a les 14.00 hores).

Aquest nou model respon a les conclusions de diversos tests realitzats amb clients, no clients i empleats que van aportar les seves opinions sobre com volien que fos l'oficina del futur. El bon acolliment de les primeres Store va consolidar el model com a referència d'atenció bancària en zones urbanes. Actualment, CaixaBank treballa en l'extensió de les oficines Store per tota Espanya i preveu superar les 600 oficines Store abans de l'acabament del Pla Estratègic 2019-2021.

Líders en innovació

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb 7 milions de clients digitals, la major base d'Espanya. A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.


Autor: Redacció


#caixabank #balaguer


#caixabank #balaguer





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...