Notícies més llegides




Tarragona


Tarragona

CaixaBank analitza a Tarragona la situació econòmica i les perspectives de 2020

Tarragona  -  11/02/2020  -  15:35

L'entitat reuneix més de 70 clients de banca privada interessats en l'evolució dels mercats




CaixaBank ha reunit a CaixaForum Tarragona més de 70 clients de l'entitat per analitzar la situació econòmica actual i ha abordat l'evolució que poden experimentar els mercats aquest any. La jornada s'emmarca dins el cicle de conferències sobre les perspectives econòmiques de 2020 que CaixaBank durà a terme aquest any a tot l'Estat. Es tracta d'una iniciativa per a clients de l'entitat pertanyents al segment de Banca Privada.

Santiago Rubio, Director d'Estratègia d'Inversió de CaixaBank Banca Privada i Premier ha impartit la conferència "Com sempre...o no?" i ha donat la visió de CaixaBank Banca Privada sobre l'entorn econòmic actual.

La presentació d'aquest any gira al voltant del concepte de continuïtat en un cicle expansiu que s'està dilatant en el temps. Per Rubio, "ens trobem en un cicle llarguíssim", en què el creixement va començar de manera homogènia a quasi tot el món, i s'està mantenint de la mateixa manera. L'expert de CaixaBank centra en tres pilars el sosteniment del cicle: per una banda, la prudència financera; la baixa inflació acompanyada de polítiques monetàries expansives; i la difusió i coordinació del creixement en molts països a la vegada. "Els tres es retro alimenten, creant el que anomenem un cercle virtuós", conclou.

Coneixement de la situació econòmica

CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per a donar a conèixer millor la situació econòmica, dirigit als seus clients i, en especial, a aquells amb major activitat i més interès per la situació del mercat.

En aquest sentit, l'entitat financera, a través de Banca Privada, ofereix serveis exclusius de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre la conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada és el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis. L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen les que consideren millors entitats de banca privada.

CaixaBank ha estat escollida aquest 2019 com a "Millor entitat de Banca Privada a Espanya" per les revistes The Banker i PWM, del Grup Financial Times, pel seu lideratge amb una proposta de valor en constant evolució, la seva àmplia gamma de productes i serveis, la seva decidida aposta per la millor experiència de client i la seva innovació contínua.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer.


Autor: Redacció


#tarragona


#tarragona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...