logo
Imprimir
16-03-2017 | 13:48hs
•AGENDA

IX Fira de l'Espàrrec el diumenge 2 d'abril

Els carrers i places del poble s'ompliran de conciutadans i visitants, per gaudir d'una jornada que tindrà com a eix central la fira comercial i d'artesania local


Enguany la 9a edició de la Fira de l'Espàrrec es celebrarà el diumenge 2 d'abril. Els carrers i places del poble s'ompliran de conciutadans i visitants, per gaudir d'una jornada que tindrà com a eix central la fira comercial i d'artesania local, amb l'al·licient afegit de poder degustar diferents tastets que tindran l'espàrrec com a ingredient principal. A més, hi haurà altres activitats complementàries a la Fira per a gaudir del Port de la Selva i d'aquesta magnífica jornada festiva.

Una bona opció per passar el diumenge en família o per fer una petita escapada al Port de la Selva. En un marc incomparable, arran de mar, trobarem estands on podrem assaborir tastets elaborats amb productes de primera qualitat, molts d'ells amb espàrrecs de bosc. Els tiquets degustació es podran comprar per 3€ al punt d'informació de la fira situat a la Plaça Pol Nadal i Mallol.

Enguany, el tret de sortida a la fira el donarà la inauguració de la Fira de comercial i d'artesania, a les 10h, situada al Passeig del Mil·lenari, amb parades de productes alimentaris, articles de roba i decoració. Un total d'una trentena d'establiments del poble i la contrada tindran el seu punt de trobada a la fira de comerciants i artesans.

Una fira com aquesta no tindria sentit sense les associacions i entitats del municipi, sempre implicades en la vida social del poble, i per això com cada any, també seran presents a la fira, oferint les seves activitats, una programació de tallers de diferents àmbits, i explicant la seva funció i les tasques que habitualment porten a terme.

Una de les activitats paral·leles serà l'exposició "Reinterpretant J.V. Foix", que es podrà visitar a al C/ Major, 19, durant tot el dia.

A les 10:30h, prendrà protagonisme el teatre al carrer de la mà de "La Xarranca" amb l'espectacle "Channel 5tv".

I a les 17:30h, la protagonista serà la Rua amb els gegants del Port de la Selva i els Grallers d'Espolla, que sortiran des del Canó i faran un passeig pel poble, omplint de música i festa els carrers del Port.

Per l'entreteniment dels més petits, les famílies tindran a la seva disposició el parc d'inflables durant tot el dia, així com també animació infantil a partir de les 16:30h.

El punt i final a la Fira de l'Espàrrec el posarà, el grup d'havaneres Ultramar que oferirà el seu repertori, a les 18:30h a la Platja d'Aquí de Sota, amb el tradicional cremat del Cap de Creus.
Aprofitem l'avinentesa per convidar-vos a gaudir d'aquesta vetllada festiva de la qual esperem que en prengueu part, ja que gaudireu d'una fantàstica jornada plena d'activitats en un entorn únic i on us sentireu gratament acollits.

Una jornada festiva per gaudir del Port de la Selva en tots els sentits. Us hi esperem!
Link:
https://gironanoticies.com/notix/noticia/43443_ixfiradele-parreceldiumenge2dabril-2.htm