Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona destina 85.000 euros a les convocatòries de subvencions de les associacions de comerciants i d'hostaleria i restauració de la ciutat

Actualitat Girona  -  06/08/2019  -  11:56

En el cas de la subvencions dirigides a les associacions de comerciants, cal destacar que l'import ha augmentat respecte a l'any passat, quan es van destinar 40.000 euros a la convocatòria


Aj.Girona

Aj.Girona



L'Ajuntament de Girona destinarà un total 85.000 euros a les subvencions de les associacions de comerciants i d'hostaleria i de restauració de la ciutat. Aquest import es divideix en dues línies d'ajudes: 45.000 euros per a la convocatòria de les associacions de comerciants i 40.000 euros més per a la convocatòria de les associacions d'hostaleria i restauració.

En el cas de la subvencions dirigides a les associacions de comerciants, cal destacar que l'import ha augmentat respecte a l'any passat, quan es van destinar 40.000 euros a la convocatòria.

El foment de la dinamització i la promoció del comerç integrat en el teixit urbà de Girona, el foment del sector i la dinamització i l'enfortiment de l'activitat turística són els objectius que persegueixen les dues convocatòries, respectivament. En el cas de les subvencions destinades a les associacions d'hostaleria i restauració, es busca, a més, la promoció de la gastronomia local de qualitat, basada en la cuina tradicional i d'avantguarda.

Les dues convocatòries es van aprovar en la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Girona del 29 de juliol i ahir, dia 5 d'agost, es van publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP). Així doncs, ja ha començat a comptar el termini per presentar les sol·licituds, que estarà obert per ambdues subvencions fins al dia 20 de setembre de 2019.

Alguns dels criteris que determinaran la puntuació de les entitats participants en les convocatòries són el nombre de persones associades, l'àmbit territorial de l'associació, el nombre d'accions proposades, els serveis que ofereix l'entitat als seus associats i associades, la participació activa i la implicació en les accions que es realitzen a la ciutat durant tot l'any o el grau d'innovació de l'actuació, entre altres.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha subratllat que "des del consistori estem al costat de les entitats que treballen per enfortir els sectors comercial i d'hostaleria de la ciutat, amb l'objectiu de promoure i dinamitzar el teixit social i econòmic de Girona".


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...