Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

CaixaBank patrocinarà Districte 21, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel

Actualitat Girona  -  30/07/2019  -  12:27

El president del comitè executiu de Fira de Girona i el director de banca d'institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya destaquen l'important paper que tenen els salons firals en la dinamització de les comarques gironines




CaixaBank i Fira de Girona han renovat l'acord de patrocini pel qual l'entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires, els salons, les mostres i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Girona. El contracte de patrocini s'ha signat pel president del comitè executiu de Fira de Girona, Jaume Fàbrega, i el director de banca d'institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià.

Segons estipula l'acord, CaixaBank donarà suport durant l'any 2019 a les activitats: Districte 21, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel. Durant la 58ª edició de la Fira Industrial, Agrícola i Comercial –Fira de Mostres-, que se celebrarà del 29 d'octubre al 3 de novembre, CaixaBank tindrà una presència destacada.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Girona i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats,. A més, Fira de Girona és un motor importantíssim per a l'economia gironina. L'acord de col·laboració de CaixaBank amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

El director de banca d'institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat que l'acord de patrocini amb Fira de Girona "és una mostra del compromís de l'entitat amb les comarques gironines i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors".

El president del comitè executiu de Fira de Girona, Jaume Fàbrega, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat gironina en general i amb la Fira en particular. "Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Girona organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l'economia de les comarques gironines".


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...