Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Tot a punt per gaudir de la Festa Major de Salt que enguany se celebra del 24 al 29 de juliol

+ Notícies  -  23/07/2019  -  14:19

Aquest dimecres s'inaugurarà oficialment amb el pregó que, enguany, farà l'Agrupament Escolta Sant Cugat de Salt, coincidint amb el 60è aniversari de l'entitat




L'Agrupament Escolta Sant Cugat de Salt serà l'encarregat aquest dimecres 24 de juliol, a les 21.00 hores, d'inaugurar oficialment la Festa Major del municipi amb el pregó que oferirà des del balcó de l'Ajuntament de la vila.

Fundada l'any 1959, l'entitat és un agrupament escolta que treballa amb nens i nenes de 5 a 18 anys i que l'any 1992 ja va ser guardonat pel consistori amb el premi Tres de març per "la seva tasca de 30 anys d'arrelament a la cultura i la llengua catalana".

Pel que fa a la programació de la Festa Major, del dimecres 24 al dilluns 29 de juliol s'han organitzat actes per a totes les edats que van des d'espectacles infantils a sardanes, cercaviles, castellers, esports i teatre. Un dels punts centrals de la Festa Major de Salt serà, un any més, l'Era de Cal Cigarro on cada dia es podrà gaudir de concerts amb una programació on destaquen, entre altres, Doctor Prats, Cuits, Obeses o l'Orquestra Maribel.

L'alcalde de Salt, Jordi Viñas, convida tothom al municipi per tal de "gaudir d'una Festa Major amb activitats per a tothom, una Festa Major que no seria possible sense la implicació dels nostres veïns i veïnes i de les associacions, entitats, comerços i empreses. Un agraïment molt sincer a tots ells".

Una de les novetats d'enguany serà la instal·lació del Punt Lila de Salt, un espai que estarà situat a les barraques i que té una doble finalitat: sensibilitzar de les agressions sexuals sexistes que es donen en espais d'oci nocturn i, d'altra banda, atendre, informar i acompanyar persones que hagin patit aquest tipus de situacions.

Podeu consultar tota la programació de la Festa Major de Salt a la pàgina web de l'Ajuntament www.viladesalt.cat
 


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...