Notícies més llegides



La Selva


Vidreres

El grup argentí 'IÓNICO' oferirà tres concerts a Vidreres durant el mes de juliol

La Selva  -  11/07/2019  -  10:01

Es troben immersos en el 'Tour Che América Argentina-Catalunya 2019', i tenen previst actuar al municipi els dies 22, 24 i 28 de juliol


'IÓNICO'

'IÓNICO'



No és la primera vegada que la formació musical argentina 'IÓNICO' actua a Vidreres. Sense anar gaire lluny, a finals del 2018 van oferir un espectacle que va agradar, i molt, a tots els assistents, i enguany repetiran l'experiència. I ho faran per partida triple, ja que 'IÓNICO' oferirà tres concerts durant el mes de juliol: zona esportiva (22), Teatre Casino (24) i La Goba (28) de Vidreres.

El retorn de la banda argentina a Vidreres s'emmarca dins del 'Tour Che América Argentina-Catalunya 2019', i també és fruit de l'interès, per part dels integrants del grup, de portar a terme un intercanvi entre professors i alumnes de Vidreres cap a l'Argentina i viceversa. Es dona el cas que els membres del grup són professors de música a Chacabuco, una ciutat situada al nord-est de la província de Buenos Aires. La intenció és que l'intercanvi es pugui fer el novembre d'enguany.

El periple de 'IÓNICO' per terres catalanes no hauria estat possible sense la col·laboració de l'Ajuntament de Vidreres. I és que cal recordar que la primera actuació de grup a casa nostra va tenir lloc al municipi selvatà.

Des d'aquella actuació, la banda argentina ha pogut construir una gira que, evidentment, també els portarà a actuar a Vidreres. De fet, l'últim dels tres concerts es celebrarà el dia abans de l'inici de la Festa Major, i des de l'Ajuntament s'ha demanat a la ciutadania l'opció d'acollir-los a casa.

Música tradicional argentina

Renata Marchessi (teclats, veu i violí), Andrés Amade (guitarra i veu), Pablo Ferraro (guitarra) i Claudio 'Apo' Meneses (percussió i veu) són els integrants d'un grup que passeja la música llatinoamericana amb especial interès pel folklore argentí i el tango.

Els 'IÓNICO' són un quartet de música amb una dilatada experiència en escenaris de tot el món i es caracteritzen per tocar amb una gran perícia i per fusionar la música tradicional argentina, la milonga i el tango amb repertori de diferents països llatins. El resultat d'aquesta mescla permet gaudir d'una música que ens resulta molt familiar però amb l'autenticitat que només ells poden transmetre.


Autor: Redacció


#vidreres #ionicos


#vidreres #ionicos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...