Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

El Ripollès Miquel Belda Vall, de 16 anys, seleccionat per rebre entrenament d'astronauta a la NASA

El Ripollès  -  01/07/2019  -  17:26

És un dels 8 seleccionats de l'estat espanyol, dels 712 que van presentar candidatura




El Ripollès Miquel Belda Vall, que ha cursat 4t ESO a l'escola Vedruna de Ripoll, és un dels 8 estudiants de l'estat espanyol seleccionat per rebre entrenament espacial per part de la NASA, durant una setmana el pròxim mes d'agost als Estats Units.

Belda ha estat seleccionat entre les 712 candidatures que va rebre l'ambaixada dels Estats Units a Madrid, que amb motiu dels 50 anys de l'arribada de l'home a la lluna, va convocar un concurs nacional per seleccionar a vuit joves d'entre 15 i 17 anys, que viuran aquesta experiència. El perfil que es buscava és el d'un bon estudiant en ciències, que despuntés en tecnologia, física i matemàtiques i amb bon domini de la llengua Anglesa.

En Miquel, i la resta dels 7 joves seleccionats, viuran una setmana, entre el 3 i 11 d'agost, a l'Advanced Space Academy, de Space Camp, a Huntsville (Alabama) amb totes les despeses pagades. Els preparatius ja han començat i la setmana passada el cònsol general dels Estats Units a Barcelona, el Sr. Robert Riley, va rebre a Belda i a Noah Vendrell, l'altra candidata Catalana de Santpedor, per felicitar-los i gestionar els tràmits del viatge. Els altres 6 seleccionats són Maria Álvarez, d'Almeria; Amanda Coso de Madrid; Laurentiu-Ioan Dragan, de Pinto; Gerard Mendoza de Bétera; Laura Rojo de Burgos i Juan Carlos Saavedra de Fuerteventura.

L'ajuntament de Ripoll vol aprofitar aquestes ratlles per felicitar el candidat i per desitjar-l'hi molta sort en aquesta vivència, que portarà el nom de Ripoll fins a la NASA. Una mostra més del talent jove de casa nostra.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...