Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona fa un reconeixement a l'alumnat amb les millors notes de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de la ciutat

Actualitat Girona  -  25/06/2019  -  21:19

L'alcaldessa Marta Madrenas ha presidit aquesta tarda els actes d'homenatge, que han tingut lloc al Saló de Plens del consistori i al Saló de Descans del Teatre Municipal


Acte reconeixement millors notes 4t ESO

Acte reconeixement millors notes 4t ESO



L'Ajuntament de Girona ha fet aquesta tarda el tradicional acte de reconeixement a l'alumnat amb les millors notes de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ja fa 10 anys que es porta a terme, es vol agrair als i a les alumnes l'esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat i ha presidit els dos actes en què s'ha dividit el reconeixement: per un costat, l'homenatge a les millors notes de 4t d'ESO, que ha tingut lloc al Saló de Plens del consistori, i, per l'altre, l'homenatge a les millors notes de batxillerat i cicles formatius, que ha tingut lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal. El jove Aythami Soto Rodríguez ha explicat la seva experiència com a divulgador científic en l'acte de les notes de 4t d'ESO, mentre que l'estudiant de Ciències Ambientals i Biologia de la Universitat de Girona i impulsor del moviment Fridays for Future a Girona, Lucas Barrero, ha participat en el reconeixement a l'alumnat de batxillerat i cicles formatius.

"Ens sentim profundament orgullosos per la feina que heu fet i us hi heu de sentir també vosaltres. Amb responsabilitat i esforç, heu aconseguit els vostres objectius. Us animo a seguir igual, amb passió, compromís i sense por, per poder tirar endavant els vostres projectes, siguin els que siguin", ha ressaltat l'alcaldessa Marta Madrenas, que ha fet també un agraïment especial a la comunitat educativa de la ciutat i a les famílies dels nois i noies homenatjats.

L'alumnat de 4t d'ESO al qual s'ha fet el reconeixement aquesta tarda ha estat el següent: M. Tanous (Escola Bell-lloc del Pla), N.Y. Peracaula (Escola La Salle-Girona), A. I. Samoylenko (Escola Les Alzines), I. Calvo (Escola Maristes Girona), M. Sunyer (Escola Montessori Palau), J. Moner (Escola Vedruna), A. Valverde i M. Ortega (FEDAC Sant Narcís), L. Blanco, J. Calabuig i A. Kolkman (Institut Carles Rahola), I. Pujiula (Institut Jaume Vicens Vives), N. Fanals (Institut Montilivi), S. Saulina (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), N. Urgell (Institut Santa Eugènia), A. Savenko (Institut Santiago Sobrequés), E. García (Institut Ermessenda) i P. Gibert (Montjuïc International School).

Pel que fa a les millors notes de batxillerat, els i les alumnes que han rebut el reconeixement aquesta tarda han estat els següents: A. Soriano (Escola Bell-lloc del Pla), A. Planella i E. Bagué (Escola La Salle Girona), M. Arumí, M. Planchart i M. Gargallo (Escola Les Alzines), M. Bosch (Escola Maristes), A. Gran (Escola Montessori Palau), N. Planella i C. Villarroya (Escola Vedruna), C. Ros (Institut Carles Rahola), M. Torrecillas (Institut Jaume Vicens Vives), H. B. Cabello (Institut Montilivi), J. Granés (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), S. Belmonte (Institut Santa Eugènia), J. Freixas (Institut Santiago Sobrequés) i A. Manuylov (Montjuïc International School).

Per últim, l'alumnat de cicles formatius de grau mitjà que ha rebut el reconeixement per les millors notes ha estat D. D'Alessandro Suárez (Escola La Salle Girona), A. López (Institut Escola Hostaleria i Turisme), J. Regalado (Institut Montilivi), I. Ouargal (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), M. Camps (Institut Santa Eugènia), L. Ferreiro (Escola Tècnica de Girona) i L. Garcia-Anton (FEDAC Sant Narcís).

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música Núria Rodríguez (trombó) i Oriol Besa (tuba), acompanyats pel professor Josep Tro, han amenitzat els dos actes.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...