Notícies més llegides




Política


Girona

Guanyem qüestiona el nomenament a dit de Berloso i advoca per replantejar els càrrecs de confiança de l'Ajuntament de Girona

Política  -  20/06/2019  -  16:36

Salellas: "Prendre decisions pensant més en el partit que en la ciutat és un mal inici per al mandat i per la negociació del cartipàs"


Lluc Salellas

Lluc Salellas



Guanyem Girona ha qüestionat la decisió de Marta Madrenas de contractar Eduard Berloso com a càrrec de confiança del nou govern. El fins ara regidor, que anava de número 10 a la llista de JxCat, va quedar fora del consistori després que la candidatura de Marta Madrenas passés de 10 a 9 regidors a les eleccions del 26 de maig. La formació ha deplorat que la primera notícia que ha transcendit del nou govern hagi estat aquest nomenament a dit.

Segons el portaveu de la formació, Lluc Salellas, la notícia de la col·locació de Berloso és un molt mal inici per a les negociacions del cartipàs, i ha lamentat que Marta Madrenas hagi pres aquesta decisió pensant més en els interessos de partit que en l'interès general de la ciutat. "L'Ajuntament de Girona no és una agència de col·locació, sinó una administració que ha de gestionar els recursos públics amb rigor, eficàcia i vocació pública", ha reblat Salellas.

Democratitzar l'Ajuntament i fer-lo més transparent

Per aquests motius, Guanyem Girona ha posat sobre la taula la necessitat de replantejar el sistema actual d'elecció de càrrecs de confiança, i aplicar mesures de control i transparència per al seu nomenament. La formació també aposta perquè tots els grups municipals signin un codi ètic i de bones pràctiques que eviti situacions com la de Berloso i que permeti avançar cap a la plena democratització i transparència al consistori.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (1)

Miquel 2019-06-20 20:19:32

Totalment d'acord amb Guanyem!!!!!



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...