Notícies més llegides



Política


Girona

Guanyem Girona presentarà la candidatura de Salellas a l'alcaldia al ple d'investidura

Política  -  12/06/2019  -  16:17

La formació insta els grups a triar entre Madrenas i Salellas, i manté l'aposta per un govern conjunt entre Guanyem i ERC


Lluc Salellas

Lluc Salellas



Guanyem Girona presentarà Lluc Salellas com a candidat l'alcaldia al ple d'investidura que tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny. Així ho van decicidir els adherits de la plataforma en una assemblea celebrada ahir al vespre. En la reunió també es va decidir mantenir l'aposta per arribar a un acord amb ERC que inclogui els vots favorables a la investidura de Salellas i la formació d'un govern entre ambdues formacions.

La decisió de presentar candidatura al ple d'investidura s'afegeix a altres propostes que ha fet públiques la candidatura aquesta setmana encaminades a arribar a un acord de govern. D'una banda, Guanyem Girona va fer públic un document amb 22 punts clau per al mandat, entre els quals destaca l'aprovació d'un Pla de Ciutat, la declaració de l'Emergència Climàtica o la creació de l'Oficina de Drets de Ciutadania, entre d'altres. Igualment la formació va proposar un organigrama de govern format cinc grans àrees.

Salellas o Madrenas

D'aquesta manera, Guanyem Girona ha fet una crida als grups a prendre partit a l'hora de triar el futur govern municipal i a decidir si avalen la continuïtat de Marta Madrenas o si obren la porta a un nou govern encapçalat per Guanyem. "Girona tindrà una alcaldia republicana, això està assegurat. Ara toca als diferents grups decidir en clau de ciutat si s'opta per mantenir l'actual model o si s'aposta per un projecte social i transformador", han declarat.


Autor: Redacció


#girona #guanyemgirona


#girona #guanyemgirona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...