Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

L'Ajuntament de Ripoll implanta un nou sistema que facilita el pagament de liquidacions o autoliquidacions municipals

El Ripollès  -  10/06/2019  -  14:44

Quan la persona ciutadana faci un tràmit administratiu que comporti un pagament, se l'hi lliurarà un document que incorpora un codi de barres, el Q60




L'Ajuntament de Ripoll posa en funcionament una nova fórmula per facilitar el pagament de liquidacions o autoliquidacions municipals (taxes administratives, impostos de construccions, etc.) a través de l'anomenat Q 60, un sistema de cobrament que permet una gestió més eficient dels recursos públics.

Quan la persona ciutadana faci un tràmit administratiu que comporti un pagament, se l'hi lliurarà un document que incorpora un codi de barres, el Q60. Aquest codi emmagatzema la informació necessària per fer el pagament, que es pot fer presencialment a través d'un caixer de CaixaBank, per internet a través d'una pàgina web que es proporciona en el mateix document, o mitjançant una aplicació de mòbil (proporcionada per CaixaBank i també anunciada en el document que es lliura). Òbviament no cal ser client de la Caixa per poder efectuar el tràmit ni la caixa cobrarà cap taxa al ciutadà per fer-ne ús.

La implantació d'aquest nou sistema comporta múltiples avantatges. Per una banda no hi haurà gestió de diners en efectiu a les oficines de l'ajuntament, tot i que els certificats d'empadronament, que valen 1 €, se seguiran cobrant en efectiu per al moment. Per altra banda s'ofereix al ciutadà la possibilitat de fer algun tràmit administratiu de forma totalment telemàtica. A més, la conciliació del pagament amb el tràmit de liquidació o autoliquidació és automàtica i emesa per la mateixa entitat bancària, fet que garanteix la transparència administrativa i el correcte pagament.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...