Notícies més llegides



Política


Barcelona

Saliente arriba a la Nau Bostik per seguir la nit electoral amb les cares visibles de la CUP

Política  -  26/05/2019  -  20:10

Maria Rovira i Mireia Vehí valoraran a les vuit del vespre la participació i els sondejos


Acn

Acn



La candidata de la CUP per Barcelona, Anna Saliente, ja és a la seu electoral triada per la formació, la Nau Bostik del barri de la Sagrera, on hi ha arribat a les set de la tarda. Saliente s'ha trobat amb les cares visibles de la CUP, com Eulàlia Reguant, Carles Riera, Mireia Vehí, Maria Rovira, o Vidal Aragonés. També amb membres de la seva llista, com el número dos de Capgirem Barcelona, Jordi Magrinyà, i la número tres, Marga Olalla. Els cupaires seguiran la nit electoral on ho van fer el 21-D, una nau convertida actualment en un espai autogestionat de creació artística i cultural. A les vuit de la tarda compareixeran Maria Rovira, com a representant de Capgirem Barcelona, i Mireia Vehí, com a portaveu del Secretariat Nacional, per valorar les xifres de participació i els primers sondejos.

Una trentena de periodistes segueixen la nit electoral des de la seu de la CUP a la Sagrera. De moment no hi ha simpatitzants però el partit ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè militants i votants s'apropin a la Nau Bostik.

Els cupaires esperen revalidar els resultats del 2015 en poblacions com Navàs, Celrà, Verges o Guiamets on van obtenir majoria absoluta fa quatre anys. També ser primera força a localitats com Berga, Capellades o Monistrol de Calders, i revalidar els tres regidors a Barcelona.

A partir de les onze de la nit un portaveu de la CUP Nacional compareixerà per valorar els resultats de les eleccions europees. Un cop obtinguts els resultats finals de les municipals, la cap de llista per Barcelona, Anna Saliente, compareixerà per fer-ne una valoració i posteriorment ho farà un portaveu de la CUP Nacional.


Autor: Acn


#lacup #26m


#lacup #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...