Notícies més llegides



Política


Calonge

Jordi Soler, Tremosa, Cristòfol Soler i Puigdemont envien un missatge clar per la llibertat, que votar no és cap delicte i de suport als presos i exiliats

Política  -  18/05/2019  -  21:42

En el marc de l'acte, Jordi Soler ha defensat que "la llibertat dels presos polítics i dels exiliats. Volem un Ajuntament que sigui lleial al país i a les decisions que democràticament s'adoptin al Parlament de Catalunya"


Junts per Calonge i Sant Antoni

Junts per Calonge i Sant Antoni



Aquest vespre Junts per Calonge i Sant Antoni ha omplert la Sala Fontova del municipi, que ha acollit l'acte de campanya "Repercussions del procés".

L'acte ha comptat amb la participació d'en Jordi Soler, alcalde i alcaldable de Calonge i Sant Antoni; Ramon Tremosa, eurodiputat català; Cristòfol Soler, expresident de Les Illes Balears i de l'Associació Sobiranista de Mallorca; i també del President Puigdemont que s'ha adreçat a l'auditori a través d'un vídeo enregistrat.

L'inici de l'acte ha començat amb una intervenció de Puigdemont, que a través d'un vídeo, ha remarcat que: "Junts vol dir fer-ho de la manera com vam fer l'1 d'octubre. Aquesta és una bona manera de construir la República de baix cap a dalt, comptant amb tothom i fent-ho amb aquesta mirada de fer política generosa, oberta, una mirada que defugi el sectarisme.".

En aquest sentit, Puigdemont ha manifestat: "Allò mateix que vam expressar mentre votàvem el dia 1 d'octubre, fer-ho possible perquè també arribi al Parlament europeu. Junts, Junts per Catalunya, és una manera de dir junts per la democràcia i per la llibertat. Ho hem de fer possible. Sapigueu que mentre haguem de lluitar, tant se val si és des de l'exili o des de la presó, lluitarem perquè vosaltres hi sou, vosaltres no heu defallit, nosaltres tampoc no defallirem".

En el marc de l'acte, Jordi Soler ha defensat que "la llibertat dels presos polítics i dels exiliats. Volem un Ajuntament que sigui lleial al país i a les decisions que democràticament s'adoptin al Parlament de Catalunya". Soler ha reblat que "a Calonge i Sant Antoni vam poder exercir el dret a vot perquè m'hi vaig comprometre i per això estic essent investigat. Votar no té consideració de delicte en el món civilitzat. Lluitarem per les llibertats i contra la repressió ciutadana".

En el diàleg establert entre Jordi Soler, Ramon Tremosa i Cristòfol Soler, l'eurodiputat català durant 10 anys, Ramon Tremosa, ha afirmat "actualment l'Estat espanyol té un problema perquè està en un context europeu. Europa ha fet molt per Catalunya. En aquestes eleccions molta gent no rebrà la papereta encapçalada per Puigdemont, perquè l'Estat ha fet guerra bruta. Si persistim, guanyarem. Som la veu lliure de Catalunya".

D'altra banda, Cristòfol Soler ha afirmat que "veiem el procés amb optimisme, malgrat tot. Això ha destapat totes les vergonyes de l'Estat. El primer país (Les Illes) més espoliat de l'Estat espanyol entén perfectament la situació del segon país (Catalunya) més espoliat de l'Estat. Nosaltres ens considerem una única nació, amb tres territoris i cadascú al seu ritme. La democràcia s'imposarà

Cristofol Soler ha adreçat unes paraules emotives a Jordi Sánchez, que van coincidir quan ell era el president de l'Associació Sobiranista de Mallorca i en Jordi Sánchez era president de l'Assemblea Nacional Catalana.

 


Autor: Redacció


#calonge #juntsxcat


#calonge #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...