Notícies més llegides



Política


Girona

Sílvia Paneque diu que urgeix treure Girona de la primera línia del conflicte de Catalunya

Política  -  18/05/2019  -  20:05

Meritxell Batet, que ha estat avui a Girona, al barri de Pont Major, ha donat suport a l'alcaldable gironina




Sílvia Paneque s'ha compromès a fer un activisme incansable per recuperar el consens trencat a Girona. Al seu parer la divisió que ha portat Marta Madrenas amb l'exaltació de sentiments primaris ha debilitat la fortalesa històrica de Girona, que és la seva unitat. "El projecte més fort de progrés per a Girona va unir a tots els barris i totes les persones, amb orígens i cultures diferents per portar a terme el gran canvi liderat per Quim Nadal. Aquella antiga unitat avui ha estat debilitada per comportaments irresponsables que ni ens porten enlloc ni han passat a fi de bé" ha dit l'alcaldable socialista.

L'activisme pel consens que proposa Sílvia Paneque té un respecte escrupolós a la institució de l'alcaldia, i per tant, governa per tots i totes. No crea conflictes allà on no n'hi ha i es prenen decisions fermes en tots els termes en què generen consens a Girona: exigir a la Generalitat el nou Trueta, buscar una solució pels busos mal ubicats a Fontajau, iniciar reformes ambicioses al carrer Barcelona o desplegar plans de seguretat especial en barris francament castigat per la delinqüència i les màfies de l'habitatge.

"El temps dedicat per la candidata Madrenas a l'autopromoció independentista és temps perdut per a la ciutat de Girona, temps perdut per millorar la neteja als barris, temps perdut per trobar oportunitats de creixement i de progrés a la ciutat, temps perdut per haver pogut crear un organisme polític i democràtic d'àrea urbana, temps perdut que ha acumulat una muntanya de fracassos com el Bloom, el circ, els pressupostos participats, el Pla Especial de la Devesa i un llarg etcètera d'incompliments" ha dit Sílvia Paneque.

"L'activisme pel consens ha de garantir la unitat que és la clau de l'èxit de la ciutat. Hem de ser capaços de recuperar l'orgull gironí i pensem com pensem fins i tot amb la bandera que vulguem portar posar la ciutat al davant. Una idea és bona només quan s'hi treballa i s'hi treballa, només dedicant tot el temps a Girona podem redreçar el rumb. L'activisme pel consens és tenir un respecte màxim a les institucions; a l'Ajuntament i als deures que se'n deriven primer, però també significa transmetre el mateix respecte a les altres institucions que el que s'exigeix que et tinguin a tu. Aquesta és la garantia que els carrers de Girona són i han de ser sempre de tothom" ha explicat la portaveu socialista.

Avui Sílvia Paneque ha rebut a Girona a Meritxell Batet, proposada pel govern de Pedro Sánchez com a presidenta del Congrés dels diputats. Meritxell Batet ha afirmat que "a Girona és especialment important que els socialistes rebin l'última empenta per tornar a guanyar a la plaça del Vi. Ha subratllat que és importantíssim que entre Estat i la ciutat de Girona hi hagi una bona entesa per poder acabar els projectes pendents i plantejar-ne de nous i ambiciosos". Batet s'ha mostrat convençuda que "Sílvia Paneque és una bona persona que desperta confiança i que el seny i la responsabilitat guanyaran el 26 de maig tal com van guanyar a les últimes eleccions generals" ha conclòs Batet.


Autor: Redacció


#girona #psc #silviapaneque #26m


#girona #psc #silviapaneque #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...