Notícies més llegides



Política


Girona

Veray: 'Ens comprometem a millorar la fiscalitat municipal mitjançant la rebaixa d'impostos i taxes'

Política  -  17/05/2019  -  18:19

Veray s'ha compromès a "rebaixar l'IBI un 10% i la taxa d'escombraries i de clavegueram un 20% a tots els gironins, així com a ampliar el percentatge de les bonificacions ja existents en alguns impostos i a crear-ne de noves"


Veray a Santa Eugènia

Veray a Santa Eugènia



La candidata Popular a l'alcaldia de Girona, Concepció Veray, ha explicat avui les propostes dels Populars sobre fiscalitat, i en aquest sentit ha dit que "ens comprometem a millorar la fiscalitat municipal mitjançant la rebaixa d'impostos i taxes".

La candidata del PPC a l'alcaldia de Girona ha explicat que "la política fiscal s'ha de guiar pel criteri de què els diners on millor estan és a la butxaca de les persones", i en aquest sentit Veray s'ha compromès a "rebaixar l'IBI un 10% i la taxa d'escombraries un 20% a tots els gironins, així com a ampliar el percentatge de les bonificacions ja existents en alguns impostos i a crear-ne de noves".

La líder Popular ha desgranat algunes propostes concretes més en relació a la rebaixa fiscal que presenten i en aquest sentit ha explicat que "ampliarem la bonificació de l'IBI de l'habitatge habitual de famílies nombroses fins al 90%, així com també la subvenció equivalent per a les famílies monoparentals; i subvencionarem el 100% de l'import de l'IBI a aquelles parelles joves que adquireixin el seu primer habitatge, durant els dos primers anys". A més, ha explicat la candidata Popular, "incentivarem als propietaris de pisos buits a la ciutat perquè els destinin a lloguer social a través de la borsa municipal d'habitatge, proporcionant-los més garanties, creant línies d'ajuts per a la rehabilitació i ampliant les bonificacions d'impostos i taxes".

Així mateix, ha continuat explicant Veray, "establirem en l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana una bonificació de fins al 90% de la quota de l'impost, en les transmissions de terrenys, i en la transmissió o constitució d'usdefruit realitzades mitjançant herència a favor dels pares, fills o cònjuge". "I també subvencionarem el 20% de l'import de l'impost de vehicles de tracció mecànica als titulars amb acreditació de família nombrosa que necessitin vehicles amb una capacitat superior a cinc places i establirem una ajuda equivalent a l'impost de vehicles de tracció mecànica per a aquells treballadors autònoms que acreditin que treballen amb el seu propi vehicle; i reduirem les taxes per a l'ús dels equipaments esportius i culturals de la ciutat", ha afegit.

I per tal d'ajudar els joves gironins i fomentar l'ocupació, la candidata Popular ha anunciat que "establirem bonificacions i rebaixes de les taxes municipals per a aquelles empreses de nova creació en què com a mínim el 50% dels socis o el 50% del capital siguin persones menors de 30 anys".

Finalment, Veray ha assenyalat que "per tal d'informar més i millor a la ciutadania ens comprometem a fer arribar a cada contribuent una factura detallada de tots els tributs a pagar durant l'any i les possibilitats que tenen per fraccionar el seu pagament sense cost addicional", i seguidament ha afegit que "enviarem anualment, el mes de gener, a tots els contribuents, una comunicació detallada amb la relació dels impostos i taxes que els afectin (IBI, IVTM, taxa de gestió de residus municipals i taxa de guals), amb tota la informació sobre els mateixos referent a les quotes que han de pagar (aplicació de bonificacions, terminis de pagament, forma de pagament) i amb tota la informació sobre els beneficis fiscals previstos a les ordenances municipals".


Autor: Redacció


#pp #girona #ppc #campanya


#veray #girona #26m





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...