Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

CaixaBank ha obert una campanya de crowdfunding a favor de Fundació Salut Empordà per fer un Jardí Terapèutic al Bernat Jaume

Alt Empordà  -  16/05/2019  -  16:15

L'objectiu de la campanya, promoguda per 20 oficines de l'entitat situades principalment a la comarca de l'Alt Empordà, és que la població participi amb els seus donatius solidaris en la construcció d'un Jardí Terapèutic al Centre Sociosanitari Bernat Jaume de la Fundació Salut Empordà


CaixaBank ha obert una campanya de crowdfunding

CaixaBank ha obert una campanya de crowdfunding



CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu de què particulars i empreses, clients o no clients de l'entitat, se sumin a la iniciativa d'aconseguir la inversió necessària per construir un Jardí Terapèutic a la terrassa de la primera planta del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de la Fundació Salut Empordà.

L'Obra Social "la Caixa", ja ha realitzat una aportació de 12.000 euros per aconseguir la construcció d'aquest Jardí Terapèutic, que ha estat dissenyat per a satisfer les necessitats físiques, psicològiques, socials i espirituals dels usuaris del centre sanitari. Els 3.000 euros restants són l'aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines a la comarca de l'Alt Empordà, donatius que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s'abonaran al projecte.

Si s'assoleix l'èxit d'aquesta acció solidària, l'entitat beneficiaria, Fundació Salut Empordà podrà continuar les obres de construcció d'aquest Jardí Terapèutic, única a la demarcació de Girona, i que esdevindrà una eina més del conjunt de tècniques, instruments i atencions que utilitza el Bernat Jaume per tractar als seus usuaris.

L'aportació econòmica de 12.000 euros s'ha formalitzat avui, durant la presentació de la campanya de Crowdfunding. I la signatura del conveni ha anat a càrrec del director gerent de la FSE, Martí Masferrer, i del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

Fundació Salut Empordà. Projecte Jardí Terapèutic

El projecte va a càrrec del despatx Vitaller Arquitectura i dels jardiners Espai Can Mir. L'eix del jardí serà la Mediterrània: no només com a concepte de paisatge, sinó com una manera d'entendre l'entorn. I estarà representada per un conjunt de plantes fàcilment reconeixibles per als usuaris i que a la vegada ofereixen moltes possibilitats d'interacció (aromàtiques, medicinals o de temporada).

Es compondrà de diversos ambients i espais que el faran dinàmic: de trobada, d'interacció amb la natura (recorregut entre la vegetació per estimular els sentits), de relaxació, d'activitats i de creixement vertical (creació de zones alternatives on es pugui variar el punt de vista i gaudir de diferents tipus d'ombres). I amb l'objectiu de poder-lo utilitzar durant tot l'any, s'hi instal·laran pèrgoles i porxos oberts. Combinarà jardineres grosses i alçades, enjardinaments d'experimentació a l'alçada d'una persona que estigui asseguda en una cadira de rodes, mantes verdes i una zona on els usuaris podran tenir cura de les seves flors.


Autor: Redacció


#caixabank #figueres #bernatjaume


#caixabank #figueres #bernatjaume





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...